3EGolf
Image default
Aanbiedingen

De kleuren die jij op je nagels moet hebben

Er helemaal van top tot teen goed uit zien, horen ook je nagels bij. Het ziet namelijk geweldig uit als de kleur van de nagellak op je nagels matcht met de outfit die je aan hebt. Zo zie je er verzorgd en netjes uit! Maar als je een mooie kleur op je nagels hebt wil je natuurlijk wel dat de kleur zo lang mogelijk meegaat! Dit kan dan ook aan de hand van gellak. Dit is nagellak die je aanbrengt op je nagels en dan onder een lamp verstevigd, hierdoor kan de gellak er wel tot 3 weken op blijven zitten! Wil je meer weten over gellak? Lees dan snel door! 

Deze partij heeft een ruim assortiment aan gellak

topcodecosmetics.nl is de partij waar je heen moet als je veel verschillende kleuren gellak wilt! Deze partij heeft namelijk een ruim assortiment. Van felle kleurtjes tot aan pastelkleuren, nude kleuren en lichte of donkere gellak kleuren: neem rustig de tijd om alle verschillende gellak kleurtjes te ontdekken. Ze hebben voor ieder wat wils. Vind je het moeilijk om te kiezen? Haal dan een kleur die past bij het seizoen of de meeste kleding stukken die je hebt. Heb je veel bruine kleuren? Dan is een nude kleur helemaal geweldig! 

Zo werkt gellak

Gellak aanbrengen is zeer gemakkelijk, maar als je wilt dat de lak lang blijft zitten moet je wel het juiste merk aanschaffen. De innovatie formule van en de sterk geconcentreerde kleur pigmenten van de gel nagellak kleuren van topcodesosmetics  zorgen voor een goede dekking, al vanaf de eerste laag. Door de hoge pigmentatie van de kleuren gellak is de volledige uithardingstijd aangeraden. Daarnaast raden we aan om je nagels eerst voor te bereiden, vervolgens prep en primer te gebruiken, daarna een basecoat aan te brengen en vervolgens je nagels met de gellak kleur te lakken. Als laatste stap gebruik je een topcoat die de gellak beschermt en zorgt dat de kleur optimaal tot zijn recht komt. Op deze manier weet jij zeker dat de gellak een hele tijd blijft zitten en dat je even niet meer hoeft om te kijken naar je nagels! Het is dus ideaal om gellak te gebruiken.

https://www.webwinkel-deals.nl/

Gerelateerde artikelen

Waar je op moet letten als je hond ‘sleetje rijd’

Gebruik cannabidiol als je last hebt van deze klachten

Maak jouw woning één geheel met deze vier tips!

3eGolf.nl