3EGolf
Image default
Bedrijven

Echtscheiding met mediation voor een soepel verloop

Mediator echtscheiding Hilversum

Mediator scheiding Leiden en mediator Almere en Hilversum bieden effectieve hulp bij uw (echt)scheiding. De mediator bemiddelt tussen u en uw ex-partner, waardoor eventuele conflicten effectief kunnen worden opgelost. In een aantal gesprekken zal uw mediator met u beiden alle zaken op een rijtje zetten die u moet regelen. Bij mediator echtscheiding Hilversum, Leiden en Almere wordt uw ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant opgesteld, met de afspraken die u samen hebt gemaakt.

Werkwijze mediator Almere, Leiden en Hilversum

Mediator scheiding Leiden, Hilversum en Almere begeleiden u en uw ex-partner tijdens het gehele traject van uw scheiding. Bepaalde zaken moeten worden geregeld en vastgelegd. Denk aan financiële zaken, alimentatie en de omgangsregeling. Uw mediator zal u als het ware aan de hand meenemen en door het traject heen loodsen. Aan het eind van de gesprekken heeft u een ondertekend convenant en ouderschapsplan.p>

Introductiegesprek

Er vind altijd eerst een gesprek plaats om een kennis te maken, met elkaar vertrouwd te raken en een korte inventarisatie te maken van de problemen die er spelen. Mediator Almere, Leiden en Hilversum kan er op deze manier voor zorgen dat u de begeleiding krijgt die u nodig heeft.

Kosten en subsidie

Een mediator inhuren hoeft niet duur te zijn. Het reguliere uurtarief zonder BTW bedraagt 165 euro. In veel gevallen is een subsidie van de Raad voor Rechtsbijstand mogelijk. U kunt op www.rechtsbijstand.nl bekijken of u met uw inkomen en vermogen voor deze subsidie in aanmerking komt. Is dit het geval, dan betaalt u een eenmalige eigen bijdrage van 54 of 107 euro.

https://mediationvoorjou.nl/
3eGolf.nl