3EGolf
Image default
Bedrijven

Een cursus zakelijk Engels is een aanrader

Een cursus zakelijk Engels is zeker de moeite waard om te volgen. Wanneer u uw Engelse taalvaardigheid wilt verbeteren, werpt dit zeker zijn vruchten af. U leert hier omgaan met de belangrijkste Engelse woorden, vragen en antwoorden. Deze cursus zakelijk Engels is zowel mogelijk voor beginners als gevorderden. U leert goed om te gaan met de meest voorkomende gesprekken op zakelijk gebied.

Verbeter uw Engelse taal in rap tempo

Zakelijk Engels is geschikt voor uzelf en alle andere medewerkers. Wanneer u op uw bedrijf regelmatig met Engelstalige klanten te maken heeft, is het belangrijk de taal goed te beheersen. Een effectieve taalcursus Engels biedt uitkomst voor u en uw personeel. Dit is zeer praktisch en gelijk toepasbaar in de praktijk. SR training staat voor u klaar en helpt uw Engelse taalvaardigheid te verbeteren. Dit begint met zelfvertrouwen een positieve instelling. Zowel een korte als langere Engelse taalcursus kunt u terecht. U bent van harte welkom en kunt profiteren van aantrekkelijke tarieven.

Bepaal zelf hoe hoog u de lat legt

U kunt er voor kiezen om uw Engelse taal te verbeteren, of om een echte professional te worden. Engelse waarderen wanneer het u de taal goed spreekt en schrijft. De meeste mensen kunnen zich wel aardig redden in het Engels maar maken de nodige spelling- en grammatica fouten. Het is belangrijk om de meest voorkomende zinnen, gebruiken en fouten te kennen.

Maak gebruik van een professionele methode

Een cursus zakelijk Engels bij SR training is de tijd en moeite waard. U leert razendsnel de belangrijkste Engelse woorden, zinnen en vragen. U krijgt hierbij hulp van ervaren professionals, deze helpen u zeker goed op weg. Zowel met een kleine als grote Engelse woordenschat bent u van harte welkom.

https://www.zakelijkengels-srtraining.nl/
3eGolf.nl