3EGolf
Image default
Management

Voorbeeld van een ondernemingsplan met de onderdelen

Geen standaard sjabloon

Op internet zijn meerdere standaard sjabloon ondernemingsplannen in te zien echter zijn deze vaak studentikoos en te kortzichtig. Daarnaast is de visualiteit ver te zoeken. Wij werken met krachtige Publishing programma’s om uw plan sterk te verwoorden in een strakke vorm. Een bedrijfsplan moet de bank of investeerder over de streep trekken, wat u niet bereikt met een standaard sjabloon. Wij verrichten uitstekende research naar uw idee en zetten dit om in een mooi plan.

Met ons business plan kunt u in alle vertrouwen de financier contacteren. Zelfs makelaars verlangen bij een beginnend bedrijf een ondernemingsplan. Laat dit maar aan ons over, wij ontzorgen en komen voor u met een compleet academisch plan met alle noodzakelijke theorie en het financiele hoofdstuk.

Bent u benieuwd uit welke onderdelen ons plan is opgebouwd? Bezoek dan onze site voor een bedrijfsplan voorbeeld welke wij hebben vervaardigd voor een client. Persoonlijke info is uiteraard verwijderd. De plannen welke wij schrijven zijn op maat, niet alleen het desk research of de concurrentie-analyse maar elk aspect inclusief de begrotingen zijn geschreven naar uw idee.

Service

Ook als u er niet uitkomt met de verhuurder van het pand of de financier helpen wij u graag verder. Wij hebben hier ervaring mee en kunnen u dus hierbij begeleiden, denk hierbij aan de huurbepalingen, de kredietofferte etc. Er bestaan veel bepalingen en afzonderlijke provisies welke u mischien niet kent. Laat ons u adviseren bij welke bank, kleinere investeerder, crowdfunder of andere relatie u het voordeligst uit bent.

Bezoek onze website voor de inhoud van ons ondernemersplan met de tarieven. We hanteren geen uurtarief maar rekenen vaste prijzen, voor u wel zo duidelijk.

Start ook succesvol als ondernemer en laat deze horde in de vorm van het ondernemingsplan u niet weerhouden van succes. Wij kennen de route en obstakels bij beginnend ondernemerschap.

https://www.ondernemingsplan-voorbeeld.nl/
3eGolf.nl