3EGolf
Image default
Auto's en Motoren

Een ex-lease auto kopen is een slimme keus!

Na een aantal jaren je lease auto gereden te hebben, is het vaak mogelijk om deze auto privé of zelfs zakelijk over te kopen van de leasemaatschappij. Dit is helemaal geen verkeerde keus, want een ex-lease auto is vaak goed onderhouden. Daarbij is zo’n auto vaak niet ouder dan 5 jaar en zijn er niet overdreven veel kilometers mee gereden. Maar wat nou als je zelf geen lease auto hebt en deze dus ook niet over kan kopen na een aantal jaren?

Een ex-lease auto kopen doe je bij Bynco

Als een leaser besluit om zijn lease auto niet te kopen dan komt de auto tussen de occasions terecht. Mocht je dus geen leaser zijn maar wel graag een goed onderhouden ex-lease auto willen kopen, dan kun je kijken in het assortiment op de webshop van Bynco. Alle auto’s op deze website zijn kwalitatief goed. Daarbij laat de service van Bynco niets te wensen over.

Service van Bynco

Een ex-lease auto kopen doe je veilig en snel via Bynco. Kies een auto uit, en laat deze thuisbezorgen. Betaal veilig en geniet van een proefperiode van 14 dagen. Mocht de auto niet naar je wens zijn om welke reden dan ook, dan kun je deze kosteloos retourneren. Na de proefperiode gaat er een garantie periode in van 180 dagen. Je loopt dus geen enkel risico bij het kopen van een ex-lease auto via Bynco.

Elektrische of hybride auto kopen

De nieuwaarde van een elektrische of hybride auto ligt vele malen hoger dan een auto die rijdt op fossiele brandstof. Dit komt door de soort motor. Door tweedehands een elektrische of hybride auto te kopen kun je veel geld besparen en toch genieten van voordelig rijden. Eenmaal zo’n milieuvriendelijke auto aangeschaft bespaar je namelijk maar liefst 50% op je autokosten! Ook elektrische en hybride auto’s vind je terug in het assortiment van auto’s bij Bynco.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl

3eGolf.nl