3EGolf
Image default
Marketing

Hoe kom je hogerop in Google met je website?

Of je nu net een nieuwe website bent begonnen of er al jaren één hebt, het is altijd mogelijk om hogerop te komen in Google als je dat wilt. Weet wel dat dit niet zomaar binnen een uur geregeld is. Hogerop komen in Google is mogelijk voor de mensen die bereid zijn om zich erin te verdiepen (of iemand in de arm kunnen nemen die er verstand van heeft). Vervolgens is het de bedoeling om je website zo goed mogelijk in te delen en af te stemmen. Heb je het idee dat dit toch niet zo belangrijk is? Fout. We vertellen je direct waarom dat zo is en wat de mogelijkheden zijn voor jouw website.

 

Hoe werkt dat met Google en haar zoekresultaten?

Google is een makkelijke zoekmachine om te gebruiken, maar achter de schermen gebeurt heel veel. Daar hebben de meeste mensen dan ook geen besef van. Google rangschikt zoekresultaten. Daarbij komen sommige websites bovenaan te staan wanneer iemand een bepaalde zoekopdracht invoert. En andere websites worden soms nooit gevonden, want mensen klikken meestal niet door naar pagina 5 of verder. De manier waarop Google bepaalt wie bovenaan en wie onderaan komt te staan, is afhankelijk van de SEO van websites. Die afkorting staat voor de Zoekmachine Optimalisatie.

 

Kan iedereen het?

Ja, iedereen kan het. Als je tenminste bereid bent om je in SEO te verdiepen en je opgedane kennis vervolgens zo goed mogelijk toe te passen in de praktijk. Dat betekent dat je continu bewust moet zijn van keywords, trefwoordcombinaties, linkbuilding en het plaatsen van goede content. Zie je het niet zo zitten om je hiermee bezig te houden, maar wil je wel hogerop komen in Google met je website? Het is altijd mogelijk om dit uit te besteden aan iemand die er wel verstand van heeft.

 

Hoger komen in Google

Hoger komen in Google gaat niet vanzelf want daar moet je hard voor werken. Hoger komen in Google kun je zelf doen, maar ook laten doen door een seo specialist. Wanneer je een specialist inhuurt, dan zijn de kosten versus de resultaten een stuk beter. Je bent ook sneller op de plek waar je wilt zijn. 

3eGolf.nl