3EGolf
Image default
Gezondheid

Een speciale coach voor vrouwen

Ben jij, of ken jij iemand die op zoek is naar een speciale coach voor vrouwen? Dan hoef je vanaf dit moment niet meer verder te zoeken, want daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben de eigenaar van deze praktijk en over het algemeen behandel ik vrouwen als het grootste gedeelte van mijn doelgroep. Dit heeft er grotendeels mee te maken dat ik veel ervaring heb met het behandelen van vrouwen die problemen hebben op hormonaal gebied. Uiteraard zijn mannen ook zeker welkom bij mij in de praktijk en kunnen ook mannen natuurlijk last hebben van problemen met de hormonen. Ook in dit geval sta ik natuurlijk voor ze klaar, net zo veel als voor de vrouwen die op zoek zijn naar een coach en mijn praktijk komen bezoeken. Als je op zoek bent naar een coach voor vrouwen, dan lijkt dit vaak makkelijker dan het is. Een coach voor vrouwen moet je namelijk goed kunnen begrijpen en daarnaast moet je er ook je verhaal kwijt kunnen en ook durven te vertellen. Ik ben een coach voor vrouwen waarbij je dat durft, dat kan ik je op voorhand al zeggen. Ik werk middels de methode van Creatrix, waar ik ook straks iets meer over ga vertellen. In het kort betekent dit eigenlijk dat ik vrouwen begeleid met het weghalen en opruimen van hun negatieve emoties, beperkende overtuigingen over zichzelf en andere problemen die heel erg diep zitten. Ben ik dan een psycholoog? Nee, ik ben een coach voor vrouwen en geen psycholoog en dit is nogal een groot verschil. Als coach voor vrouwen kijk ik namelijk ook veel meer naar de lichamelijke processen, zoals problemen met de hormonen. Ben jij op zoek naar een coach voor vrouwen en vindt je het moeilijk om erover te praten, of ken jij iemand die op zoek is naar een coach voor vrouwen en met deze problemen kampt? Kijk dan snel even op mijn website voor meer informatie of neem contact op met mijn praktijk.

http://praktijkgezondenwelzijn.nl/vrouwencoach/
3eGolf.nl