3EGolf
Image default
Aanbiedingen

Vakantie aan de Costa Azahar

Een vakantie plannen is altijd een heel gedoe, waar gaan we nu weer eens heen. Wordt het een hotel of een camping? Spanje is natuurlijk altijd goed voor het mooie weer en de natuur. Kies er eens voor om naar de Costa Azahar op vakantie te gaan.

In de provincie Castellon aan de Costa Azahar zijn tal van pittoreske badplaatsen te vinden met mooie hotels, appartementen en vakantiehuizen. Campings zijn er in overvloed, vlakbij het strand en mooie omgeving in de buurt.

De Costa Azahar betekent, Sinaasappelbloesem, en hier zijn dan tal van sinaasappel- en mandarijnen plantages te vinden. 

Pretpark Marina D’or

In Oropesa del Mar is een groot pretpark te vinden wat leuk is voor jong en oud, Marina d’or. Met hotels direct aan het strand. Peniscola met een kasteel, Vinaros een schattig dorpje en mooie stranden, Benicasim of Golfen in Grao de Castellon.

Het achterland van deze provincie is eveneens het bezichtigen waard. In no time bent u met de auto in de bergen met mooie meertjes en natuurgebied zoals Ribesalves of Montanejos, Hier kan je heerlijk zwemmen.

Lage prijzen op terras

De prijzen in de horeca liggen hier ook een stuk lager dan in Nederland en u zult echt verbaasd zijn dat het niet duur is. Er is een tal van aanbods van diverse restaurants, cafes en terrassen en voor ieder wat wils.

De omgeving aan de Costa Azahar is nog ongerept en echt Spaans, hier zul je niet struikelen over de Nederlanders maar meer de spaanse toeristen die uit Madrid of Zaragoza komen voor een vakantie aan de kust.

Een dagtrip naar de prachtige stad Valencia is zeker de moeite waard en kan met de auto, trein of bus bereikt worden. 

Als u met het vliegtuig naar de Costa Azahar gaat dan kunt u landen op vliegveld Valencia of Reus.

Voor het uitzoeken van een hotel, camping, vakantiehuis of appartement kunt u op de website van Mooicastellon terecht.

 

https://www.mooicastellon.nl/
3eGolf.nl