3EGolf
Image default
Muziek

Een swingende band voor uw swingende huwelijk

Bent u op zoek naar een band voor uw bruiloft zoek dan niet verder, onze bruiloft band is de beste band die u u kunt wensen op uw bruiloft, mocht u daar een band bij willen. Muziek is vibratie, en vibratie is liefde, gelooft u het niet, dan verwijzen wij u graag door naar het begrip self love, al jaren lang een begrip in Amerika en het centrum van Amsterdam. Met onze bruiloft band wordt uw bruiloft en uw huwelijk gegarandeerd een mooi vibrerend geheel. Wij spelen de mooiste en meest liefdevolle muziek om uw receptie en uw bruiloft tot een succesvol geheel te maken, met de mooiste muziek zal u het pad van de liefde betreden om elkaar zo te ontmoeten en in het echt te treden. 

Verschil moet er wezen, niet?

Omdat niet iedereen van dezelfde muziek houdt, houden wij hier uiteraard rekening mee. Uw wens is ons bevel. Verschillende mensen, hebben verschillende wensen, en verschillende muziekstijlen om op te dansen. Hierom verdiepen wij ons in allerlei verschillende soorten muziek stijlen en oefenen wij een breed scala van artiesten met de meest uiteenlopende oeuvres om zo divers te blijven voor al uw wensen. Wij spelen uiteraard het westerse pop canon met hits van Queen, The Police en Prince maar ook zijn wij uiterst vaardig in het heavy metal genre, inclusief de grunts, hardcore punk en hiphop zijn wij de laatste jaren aan het ontdekken. Wij experimenteren op het moment bijvoorbeeld met het oeuvre van Lil Wayne en Drake. En ook recentere voorbeelden uit de hiphopwereld zoals Pop Smoke laten wij niet links liggen. Genoeg reden dus om ons op te bellen.

Een goede prijs, liefde is onbetaalbaar

Heeft u een budget, dat is uiteraard niet gek en wij kunnen onze tarieven en offertes altijd bespreken. Wij willen dat onze diensten voor iedereen beschikbaar is omdat wij bruiloft band muziek als een kunst zien.Gerelateerde artikelen

Bruiloft band boeken voor een groot feest

3eGolf.nl