3EGolf
Image default
Dienstverlening

Een traprenovatie laten uitvoeren door een specialist

Heeft u een oude trap die toe is aan een opknapbeurt? Of heeft u net een huis gekocht en wilt u de trap aanpassen aan uw eigen stijl? Laat uw traprenovatie dan uitvoeren door een specialist van Stairz Traprenovatie, dan komt u niet voor onvoorziene kosten te staan. Dit bedrijf renoveert trappen door heel Nederland en België. Wat voor trap u ook wilt, de specialisten van dit bedrijf realiseren de perfecte trap voor uw woning. Wilt u bijvoorbeeld geluidsdemping laten aanbrengen op uw trap, zodat u geen last meer heeft van huisgenoten die midden in de nacht naar boven of beneden gaan? Of heeft u graag een extra veilige trap? Laat dan een antislip toplaag aanbrengen op uw traptreden. Dan vermindert de kans op valpartijen aanzienlijk.

Hoe gaat een traprenovatie in zijn werk?

Een traprenovatie kan op vele manieren worden uitgevoerd, zonder dat het u veel hoeft te kosten. Iedere woning heeft immers een unieke trap, waardoor altijd service op maat nodig is. Misschien heeft u een dichte houten trap of juist een open betonnen trap. Van elk onderdeel dat gerenoveerd moet worden, maken de experts van Stairz Traprenovatie een mal. Een goede voorbereiding is immers het halve werk! Met de mallen kunnen de losse onderdelen exact op maat gemaakt worden. De trapspecialisten monteren deze vakkundig. Zo bevestigen zij laminaatdelen met behulp van een polyurethaanlijm, die voor geluidsdemping zorgt. Ook kitten ze alles keurig af, maken ze alles netjes schoon en controleren ze nauwkeurig of alles goed vast zit. Zo krijgt u gegarandeerd een prachtige en veilige trap.

Een traprenovatie tegen duidelijke kosten

Met een renovatie geniet u langer van uw oude trap en hoeft u geen nieuwe te laten installeren. Hierdoor bespaart u met een traprenovatie kosten. Kies uit een uitgebreid aanbod met diverse soorten overzettreden, zodat uw oude trap een compleet andere uitstraling krijgt. Zo past het eindresultaat perfect aan bij uw interieur. Neem contact op met de experts van Stairz Traprenovatie en ontdek de vele mogelijkheden.

3eGolf.nl