3EGolf
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een fraaie printplaat laten maken met sublieme prestaties

U kunt nu een fraaie printplaat laten maken die ervoor zorgen dat het apparaat waarin ze worden gemonteerd uitstekende prestaties levert. Deze printplaten bestellen doet u gewoon online, waarbij u direct specifieke wensen kenbaar kunt maken. U kunt hierbij kiezen voor de zogenaamde SMD methode, waarbij het mogelijk is om aan beide zijden van een printplaat onderdelen aan te brengen. Wilt u een printplaat laten maken voor een apparaat waarbij schokken aan de orde kan zijn of waarbij sprake is van hogere temperaturen, dan kunt u beter kiezen voor de through hole methode, waarbij de onderdelen met bedrading worden vastgezet.

Een printplaat laten maken voor een nieuwe innovatie

Van een nieuwe innovatie worden vaak eerst een aantal prototypes gemaakt om de interesse op de markt te onderzoeken en om te controleren of het apparaat aan de verwachtingen voldoet. U kunt hiervoor printplaten laten maken door PRS B.V. Zij zijn gespecialiseerd in het produceren van kwalitatief hoogstaande printplaten die aan hoge eisen kunnen voldoen. U kunt een printplaat bestellen door uw wensen online door te geven. De printplaat wordt vervolgens geheel naar uw wens voor u geassembleerd. Deze plaat heeft vervolgens diverse toepassingsmogelijkheden.

Direct online printplaten bestellen nu mogelijk

Wilt u een printplaat laten maken, neem dan contact op met PRS via het contactformulier, waarmee u er eenvoudig een kunt bestellen. Hierin kunt u uw wensen kenbaar maken. Vragen stellen kan uiteraard ook. Als u eerst meer informatie wilt dan kunt u dit via het contactformulier kenbaar maken. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Als u een vrijblijvende offerte vraagt dan wordt er uiteraard maatwerk geleverd, afgestemd op uw specifieke wensen. De prijs per printplaat die u gaat bestellen is onder andere afhankelijk van het aantal bestelde exemplaren en de tijd die gemoeid is met het assembleren van de printplaat. Wilt u printplaten bestellen voor de industriële markt dan wordt de prijs per exemplaar uiteraard in de offerte vermeld.

3eGolf.nl