3EGolf
Image default
Auto's en Motoren

Elektrisch rijden en laadpalen

Het is tegenwoordig een hot-topic: elektrisch rijden en laadpalen. In het straatbeeld verschijnen steeds vaker en meer elektrische auto’s. Veel mensen zitten nog met de vraag “waarom zou ik elektrisch gaan rijden, wat zijn de voordelen hiervan?”. Met dit artikel geven we je inzicht in de voordelen van elektrisch rijden. 

De voordelen van elektrisch rijden

Het rijden van een elektrische auto biedt diverse voordelen, zowel voor jou als rijder als voor het milieu. Het biedt namelijk financiële voordelen en het is schoner voor het milieu dan fossiele brandstoffen.

Elektrisch rijden is goed voor de portemonnee, vooral als je vele kilometers maakt. Dit komt omdat het “tanken” van stroom een stuk voordeliger is dan het tanken van fossiele brandstoffen als benzine. Hierdoor zijn je uitgaven elke maand een stuk lager. Daarnaast brengt elektrisch rijden belastingvoordeel met zich mee.

Naast de financiële voordelen is elektrisch rijden dus ook beter voor het milieu. Dit komt omdat er aanzienlijk minder CO2 uitstoot is dan bij gewone auto’s.

Meer weten over elektrisch rijden

Als je meer informatie wilt over elektrisch rijden en wat er allemaal bij komt (denk hierbij aan een elektrische laadpaal voor het opladen van je elektrische auto), bezoek dan de website van Reith Power. 

http://reithpower.nl/

Gerelateerde artikelen

Tips voor een goed werkende buitenboordmotor

De minimum leeftijd voor rijlessen

De meest betrouwbare occasions bij een autodealer uit Etten-Leur

3eGolf.nl