3EGolf
Image default
Tuin en buitenleven

Extra opbergruimte nodig?

Het ordelijk opruimen van alle spullen in en om je huis kan soms een ware uitdaging zijn. Verdiep je daarom eens in de ruimte die de tuin biedt als het gaat om opslag. Denk eens aan het aanschaffen van een blokhut of berging om je bergruimte op een doeltreffende manier mee te vergroten.

 

Blokhutten

Als je beschikt over een ruime tuin kan een blokhut met overkapping je tuin niet alleen verfraaien, maar ook zorgen voor de nodige opbergruimte. Zo combineer je functionaliteit met uitstraling en maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte die de blokhut jou biedt. Op het gebied van blokhutten is er ruime keus. Hierbij kun je denken aan:

  • Blokhut met plat dak
  • Blokhut met zadeldak
  • Blokhut met overkapping
  • Blokhut met enkele of dubbele deur

Niet alleen de grootte van jouw tuin en de ruimte die je nodig hebt, zijn belangrijk bij het maken van jouw keuze voor een blokhut. Als je kiest voor zo’n prachtige aanvulling in je tuin, wil je dat het ook echt perfect past in de stijl van jouw tuin. Door hier goed aandacht aan te besteden, blijft je tuin een geheel vormen. Opbergruimte combineren met een heerlijke plek om te zitten, is mogelijk met een blokhut die is voorzien van een overkapping. Hier kun je genieten van een welverdiende kop koffie nadat je het tuingereedschap en andere materialen zorgvuldig in de blokhut hebt opgeborgen. Er zijn zoveel opties op het gebied van blokhutten, dat er altijd een blokhut te vinden is die voldoet aan al jouw wensen.

 

Bergingen

Als je echt alleen extra bergruimte wilt creëren in je tuin is een berging een goede optie. Ook een berging is tegenwoordig een lust voor het oog. Bij het kiezen van een geschikte berging is het goed om aandacht te besteden aan de volgende onderwerpen:

  • Afmeting
  • Vorm van het dak
  • Dikte van het hout
  • Kleurstelling

De tijd dat een berging uitsluitend functioneel dient te zijn ligt gelukkig achter ons. De hedendaagse bergingen zien er luxe uit en vormen een echte aanvulling op de tuin. De bergingen kunnen worden geleverd in trendy kleuren en diverse stijlen. Al dan niet voorzien van deuren met glas, kan de berging in je tuin als verlengde van je woning worden gekozen.

 

Blokhut en berging

Voor extra bergruimte is een berging of blokhut in de tuin dus een uitstekende optie. Als je voor jezelf van tevoren in kaart brengt, hoe groot de berging of blokhut mag zijn, kan je van je tuin in een handomdraai een plaats maken, die zich perfect leent voor het stallen van je kostbare eigendommen.

 

https://tuinartikelenoutlet.nl/

Gerelateerde artikelen

Anti muggenlamp voor op de camping

Een tuinhuis met overkapping geeft u leefruimte en vrijheid

Buitenleven binnen ervaren met tuindeuren van EA-Kunststoftechniek

3eGolf.nl