3EGolf
Image default
Marketing

Zoekmachineoptimalisatie uitbesteden?

Als ondernemer wil je op het internet zo optimaal mogelijk worden gevonden. De concurrentie is online moordend en nog steeds groeiende. Jouw product aanprijzen bij de juiste doelgroep kan een enorme boost geven aan jouw naamsbekendheid. Dit zal zich een stijgende omzet en toenemende winstmarge tot gevolg hebben. Zoekmachineoptimalisatie is niet iets dat je als ondernemer zelf even voor je rekening neemt. De zoekmachineoptimalisatie uitbesteden is de eerste stap naar een groeiend succes.

 

Zoekmachinemarketing

Jouw website beter vindbaar maken, kan via zoekmachinemarketing. Hiervoor worden SEO en SEA ingezet. Search Engine Optimization is zoekmachine-optimalisatie en Search Engine Advertising is het adverteren via zoekmachines. Door het bepalen van een digitale strategie kan de aanwezigheid van jouw bedrijf extra onder de aandacht worden gebracht bij de gewenste doelgroep. Om de digitale strategie tot het gewenste resultaat te laten komen, wordt een mix van online activiteiten ingezet. Zoekmachineoptimalisatie uitbesteden is dé manier bij uitstek om de concurrenten een stapje voor te blijven.

 

Digitale strategie

Om jouw bedrijf blijvend onder de aandacht te brengen, wordt bij digitale strategie ingezet op resultaat. Deze strategie vindt zowel op korte als op lange termijn plaats. Je wilt als ondernemer meer leads en contact met potentiële klanten, omdat dit de kans op een succesvolle verkoop vergroot. Besteed je zoekmachineoptimalisatie uit en het volgende wordt voor jou in kaart gebracht:

 • SEO en SEA
 • Social media
 • Content marketing
 • Drukwerk
 • Offline media
 • Branding

Zoals je ziet, komt er nogal wat bij kijken als je jouw producten en diensten op de juiste manier onder de aandacht gaat brengen.

 

Zoekmachineoptimalisatie

Als onderdeel van het geheel is zoekmachineoptimalisatie een belangrijke factor in de hele strategie. Bij SEO wordt uitvoerig aandacht besteed aan:

 •  Nulmeting: De nulmeting is van belang, omdat dit het uitgangspunt van de digitale strategie bepaalt. Door de nulmeting is direct inzichtelijk hoe jouw zoekwoorden scoren, maar ook de snelheid van jouw website en de vindbaarheid van jouw site worden hiermee vastgesteld.
 • Zoekwoordenonderzoek: Om een goed beeld te krijgen van de zoekwoorden die jouw doelgroep gebruikt, is het zoekwoordenonderzoek de manier bij uitstek om dit in kaart te brengen. Als goed onderzocht wordt welke zoekwoorden belangrijk zijn, kan ook worden gekeken naar de moeilijkheid van de zoekwoorden en de concurrentie die er is op dat gebied.
 • Technisch optimaliseren: Via Google worden bezoekers doorgestuurd naar websites die goed en relevant zijn. Hiervoor is een goed werkende website een vereiste. Je website zal technisch geoptimaliseerd worden om het doorlinken naar jouw website te vergroten.
 • Inhoud website optimaliseren: Bezoekers vullen een zoekopdracht in op Google en die zoekopdracht is bepalend voor het doorsturen naar relevante websites. Om onderscheidend te zijn op het internet is het nodig om unieke content op je website te hebben staan. Je wilt immers dat de bezoekers op je website geprikkeld raken en jouw producten en diensten afnemen. Je website optimaliseren kan worden gerealiseerd door het plaatsen van de zoekwoorden op de juiste plaatsen en in de juiste hoeveelheid. Alle informatie die een bezoeker wil vinden, moet op je pagina aanwezig zijn.
 • Linkbuilden: Links die via een andere website naar jouw website leiden, leveren een belangrijke bijdrage aan het geheel van optimalisatie. Hiervoor is het belangrijk om te beschikken over een netwerk van partners dat externe links toestaat. Zoekmachineoptimalisatie uitbesteden vraagt om deskundigheid. De complexiteit en het geheel aan werkzaamheden, die hiervoor moet worden verricht, kan om die reden het beste in handen worden gelegd van een deskundige partij. Ga in zee met een organisatie die op dit gebied over de juiste kennis beschikt. Zo kun jij je als ondernemer focussen op jouw expertise en wordt er ondertussen gewerkt aan het optimaliseren van jouw online vindbaarheid.

 

https://cherry-marketing.nl/
3eGolf.nl