3EGolf
Image default
Dienstverlening

Ga voor een stijlvol design met deze tweedehands meubels

Bij het idee van tweedehands meubels denkt u vast niet gelijk aan stijlvol design. Aan een fraai meubelstuk dat werkelijk iets bijdraagt aan de sfeer en uitstraling van uw interieur. Toch moet u de kracht van restauratie zeker niet onderschatten. Vaak is er nog veel mogelijk, door tweedehands meubels volledig op te knappen en te voorzien van nieuwe verf en bekleding. Bij Klaver Modern Wonen berusten ze op 40 jaar ervaring in het opknappen van dergelijke gebruikte exemplaren, die menigeen zouden afschrijven als vergane glorie. Oude meubels krijgen hier een waardig tweede leven, waarbij zelfs gesteld kan worden dat er heuse designstukken worden gecreëerd. Geef tweedehands meubels dus zeker een tweede kans, want deze meubels zijn niet van nieuw te onderscheiden.

Voordelig design met tweedehands meubels

Als u een tweedehands meubel aanschaft bij Klaver Modern Wonen, dan bent u verzekerd van optimale kwaliteit. De meubelstukken ondergaan een ware transformatie, waarbij alles wordt hersteld en vernieuwd. Ook wordt er aandacht besteed aan de uiterlijke uitstraling, waarbij gelet wordt op stijlvol design. Zo kunt u een prachtig meubelstuk bemachtigen, zonder hiervoor de hoofdprijs te hoeven betalen. De kosten zullen lager uitvallen, maar het eindproduct is er niet minder door. U kunt nog jaren genieten van een net en stijlvol meubelstuk, wat uitstekend bij uw interieur past. U kunt er haast op rekenen dat dit een pronkstuk in uw woning wordt, zoveel zorg en aandacht is er aan besteed om deze meubels een nieuw leven te geven.

Eigen inbreng bij tweedehands meubels

Als u een bezoek brengt aan de woonwinkel van Klaver Modern Wonen of online kijkt naar de meubelstukken die daar getoond worden, zal het u opvallen hoe de meubels u zullen verbazen. De medewerkers zullen u begeleiden in het vinden van het juiste meubelstuk voor uw woning en u krijgt de optie om zelf de materialen en kleuren voor uw stoel of bank te kiezen. Zo wordt uw tweedehands meubelstuk helemaal persoonlijk op uw smaak afgestemd en weet u zeker dat u enkel tevreden zult zijn met het eindresultaat.

https://klavermodernwonen.nl
3eGolf.nl