3EGolf
Image default
Verbouwen

Geef je keuken een upgrade!

Het is de favoriete plek van velen in het huis, bovendien is dit vaak de ontmoetingsplaats van het gezin. Hier worden allerlei zaken besproken, worden afspraken gemaakt, grapjes gemaakt en ga zo maar door. Wij van loodgietersbedrijf Den Haag hebben het natuurlijk over de keuken. Doordat de keuken vaak het epicentrum is van het huis, is het des te belangrijker dat deze plek compleet naar uw zin is. U kunt er dus voor kiezen om een nieuwe keuken aan te schaffen, wanneer u vindt dat uw keuken aan vernieuwing toe is. Echter kost de aanschaf van een nieuwe keuken gemiddeld 7.500 euro, bovendien komen daar vaak ook nog plaatsingskosten bij van gemiddeld 1.500 euro. Dit komt samen op een gemiddeld bedrag van 9.000 euro. En dan heeft u nog maar een doorsnee keuken. Dit kan natuurlijk veel goedkoper! U kunt er namelijk ook voor kiezen om uw keuken te laten renoveren. Door de keuze te maken voor een renovatie krijgt u een nieuwe keuken, maar dan goedkoper, wie wilt dat nu niet? Maar wat houdt dit in en door wie laat u dit uitvoeren? Wij van keuken renovatie Den Haag, gaan daar hopelijk een antwoord op geven!

 

Het driestappenplan

Het is verstandig dat u van te voren een concreet plan maakt, wat betreft de renovatie van uw keuken. Vindt u bijvoorbeeld dat uw keuken verouderde apparatuur bevat? Vindt u de stijl van uw keuken nog mooi? Is er iets kapot in uw keuken? Wilt u de wasbak ergens anders? Het is verstandig om uzelf onder andere deze vragen te stellen. Zo weet u wat u wil. Deze punten kunt u vervolgens verwerken in een wensenlijst. Met deze wensenlijst kunt u vervolgens naar een showroom gaan, of interessante brochures verzamelen, etc. Vervolgens is het handig dat u bedenkt hoeveel u wilt besteden (houdt hierbij ook rekening met de mogelijke installatie kosten). Gegarandeerd dat u uw wensenlijstje op aan moet passen. Zo filtert u meteen de mogelijkheden voor u (Stap 1). Hierna begint het uitzoeken van uw nieuwe werkblad, keukenkastjes, handgrepen, tegels, etc. wat u maar wilt (Stap 2). Wanneer u alles heeft uitgezocht kunt u een planning maken. U krijgt namelijk misschien wel te maken met meerdere disciplines/werkgroepen, het is dus noodzaak om dit goed in te plannen. Als laatste stap is het aan u om te bepalen door wie u deze keuken laat renoveren.

 

Loodgieter Den Haag

Het kan dus zijn dat u voor de renovatie van uw keuken leidingen moet vervangen of moeten worden verplaatst. Het is verstandig om dit niet zelf te doen, om complicaties en daarbij extra kosten te voorkomen. Laat dit dus altijd door een professional uitvoeren. Wij van loodgietersbedrijf Den Haag beschikken over een speciaal team; keuken renovatie Den Haag. Wij werken enkel met vak geschoold personeel en beschikken over een breed dienstenpakket. Naast leidingwerk kunt u namelijk ook bij ons terecht voor schilderwerk, stucwerk en tegelwerkzaamheden. Tevens zijn wij als loodgieter Den Haag 24/7 beschikbaar voor uw problemen. Kwaliteit staat bij ons voorop en daarbij denken wij ook nog graag mee met uw portemonnee. Dit houdt in dat u vrijblijvend een offerte kunt aanvragen bij ons. Onderhandeling is dus mogelijk. Kortom, denkt u er aan om uw keuken te laten renoveren? Ga dan vooral op zoek naar inspiratie en neem dan contact met ons op en wie weet tot ziens!

 

https://www.anolso.nl/
3eGolf.nl