3EGolf
Image default
Bedrijven

Groei online verkopen

We bestellen met zijn alle steeds meer online. Denk maar bijvoorbeeld eens aan de afgelopen maand. Wat heb je allemaal online besteld en thuis laten bezorgen. Als je dit vergelijkt met vijf jaar geleden dan is dit wel een groot verschil. Zelfs de oudere mensen bestellen steeds meer online. Door corona durven zij bijvoorbeeld niet meer naar een supermarkt waar het druk kan zijn. Aangezien zij tot risicogroep behoren kiezen zij er dan voor om hun boodschappen online te bestellen. In het begin worden ze geholpen door een dochter, zoon of andere familielid. Het kan natuurlijk ook gewoon zo zijn dat zij hun bestelling doorgeven aan dit familielid en dat zij het vervolgens voor hun online bestellen. Daarnaast is het ook geen moeite voor deze helpende personen om gewoon even wat extra’s mee te nemen als ze zelf bij supermarkt zijn.

Meer sportverkopen

Daarnaast zien we door het sluiten van de sportverenigingen weer een toename van het aantal personen dat sport gerelateerde producten online koopt. Hierbij kan worden gedacht aan kleine dingen zoals een hoesje voor je telefoon voor om je arm of van die kleine gewichtjes om je armen mee te trainen. Echter, gaat het ook om grote dingen zoals hometrainers en bijvoorbeeld een Tacx. Een Tacx is een apparaat waar je jouw mountainbike of wielrenfiets op kunt zetten en vervolgens stilstaand kunt fietsen. Ideaal wanneer het weer bijvoorbeeld erg slecht is of wanneer je in de winter niet zo van de koude temperaturen bent. Bovendien kun je er dan een pc of tablet voor zetten met Swift. Swift is een programma waarmee je virtueel kunt fietsen met anderen. Het is eigenlijk een combinatie van een soort game-ervaring met een echte training. De Tacx communiceert namelijk met de software. Wanneer je dus harder trapt dan zul je dus ook in die virtuele online omgeving harder trappen. Zo hebben ze ook verschillende omgevingen uit het echte leven nagebouwd.

De opkomst van de videodeurbel

Naast deze producten zien we ook een toename in de verkoop van de videodeurbel. De videodeurbel is de oplossing voor het feit dat je niet kunt zien wij er altijd aan de deur staat. Zo kun je via je eigen smartphone of een ander scherm zien wie er voor de deur staat. De videodeurbel helpt ook wanneer je niet thuis bent. Zo kun je dan tegen de pakket bezorger zeggen dat hij het achter de bloempot kan zetten of bij de buren kan afgeven.

https://comfocare.nl/voordeurcamera
3eGolf.nl