3EGolf
Image default
Winkelen

Heel Nederland elektrisch.

Heel Nederland elektrisch.

Elektrisch aangedreven apparaten wordt steeds slimmer en ook steeds goedkoper. Is dat even goed nieuws in deze barre tijden?

Als je wilt verduurzamen maar ook geld wilt besparen is het een heel goed idee je cv ketel en je boiler eens te vervangen voor een elektrisch modelletje.

Er zijn namelijk verdomd slimme elektrische boilers op de markt!

Deze elektrische boilers zijn voorzien een zogenoemde smart controller die de eerste zeven dagen jouw persoonlijk verbruik meet.
Aan de hand van een bepaald algoritme zal de boiler zichzelf programmeren en wel zo, dat er zo min mogelijk energie verbruikt wordt. 

 

Een goed voorbeeld van zo’n slimme jongen is de elektrische boiler van DAT; de DAT-Aparici ECO smart.

 

De DAT-Aparici ECO smart is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen; 50 liter, 75 liter en 100 liter.

Van hetzelfde merk is er ook nog een ander model verkrijgbaar; de DAT-Aparici Eficiente elektrische boiler. Deze elektrische boiler is erg interessant op plekken waar niet altijd veel stroom aanwezig is.

 

 

Gekozen kan worden uit verscheidene wattages. Een 800watt een 1200watt of een 2000watt. Ideaal voor op campings, zomerhuisjes of grote projecten.

De DAT-Aparici Eficiente is net als de DAT-Aparici Eco smart een buitengewoon energiezuinige boiler. Ook deze elektrische boiler heeft een SMART controller die zichzelf programmeert voor optimaal energiezuinig gebruik.

Het verschil tussen de twee boilers is de vormgeving. De DAT-Aparici ECO smart is rond, terwijl de DAT-Aparici Eficiente een plat model is met een bescheiden diepte van slechts 28 cm. Deze boiler kan vanwege zijn fraaie uiterlijk zonder problemen in het zicht gehangen worden.
De Eficiente heeft bovendien 2 tanks, in elke tank zit een eigen anode en een verwarmingselement. Dit zorgt ervoor dat er minder warmte verlies is en een snellere opwarmtijd heeft.

Allebei de elektrische boilers kunnen horizontaal of verticaal opgehangen worden.

De DAT-Aparici Eficiente is verkrijgbaar in; 30, 50, 80 en 100 liter en de boilers worden geleverd met ophangbeugels, aansluitsnoer, montageschroeven, een KIWA gekeurde inlaatcombinatie en hebben een energielabel B.

Dus, bespaar geld zonder dat je in hoeft te leveren op luxe, gemak en kwaliteit.

Kijkt ook eens op de website van elektrischeboiler.eu voor meer informatie over deze boilers en vele andere elektrische boilers en elektrische CV’s.

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/
3eGolf.nl