Als bedrijf ben je vaak bezig bent je medewerkers op een positieve manier te stimuleren om de productiviteit te verhogen. Het is algemeen bekend dat hoe hoger de productiviteit is, hoe eenvoudiger het is om de winst hoger te houden. Er is veel literatuur te vinden over hoe de productiviteit te verhogen. Veel van deze manieren zijn gericht op het werk zelf, de afwisseling die geboden moet worden, de juiste mensen op de juiste plek zetten. Men kijkt in het algemeen naar zaken die werkgerelateerd zijn. Wat vaak vergeten wordt is dat het algemene welbevinden van de medewerkers ook van grote invloed is op de prestaties die ze kunnen leveren. De bedrijfslunchIn veel bedrijven is de bedrijfslunch een ondergeschoven kind. Men heeft vaak wel de mogelijkheid om wat te drinken te nemen, in sommige gevallen is er een kop soep te bestellen maar veel verder gaat het niet altijd. Als er een kantine is, worden hier vaak allerlei snacks aangeboden waarvan het maar de vraag is of deze passen in een evenwichtig eetpatroon. Het zou verstandig zijn om op dit gebied te kijken naar de recente ontwikkelingen die laten zien dat een gezonde bedrijfslunch bijdraagt aan een hogere productiviteit. Daarmee is het belang aangetoond. Bekijk hier waar je een gezonde en biologische bedrijfslunch kunt bestellen. Wat is een gezonde bedrijfslunch?Hoewel de discussie over wat gezond is met eten steeds nieuwe inzichten geeft, is de norm zoals uit verschillende wetenschappelijke studies blijkt, dat het vooral gaat om het juiste evenwicht te vinden tussen eiwitten, koolhydraten en vetten. Daarmee zie je direct dat een warme snack door de hoge hoeveelheid vetten een invloed hebben op de juiste verhoudingen. Daarnaast is het ook steeds belangrijker dat er gekeken wordt naar de toevoeging van voedingsstoffen. Te vaak is het suiker- en zoutgehalte in deze producten te hoog. Daarom is het gebruik hiervan af te raden. Door te kiezen voor een gezonde bedrijfslunch voorkom je dat de verhoudingen uit balans raken. De voordelen van een gezonde bedrijfslunchAls je overstapt naar een gezonde bedrijfslunch heeft dit een aantal voordelen. Als eerste wordt de productiviteit hoger doordat het bekende dipje wat er meestal na de lunch ontstaat door de vele suikers die men gebruikt minder wordt. Als tweede bied je een extra service aan. Je laat met een gezonde bedrijfslunch zien dat je gezondheid belangrijk vindt. Omdat elke stap op dit gebied lastig kan zijn, zie je steeds vaker dat het verzorgen van de lunch wordt uitbesteedt. Meld je aan voor een gezonde bedrijfslunch. Hiermee zorg je dat de productiviteit wordt verhoogd en dat je op die manier ook bijdraagt aan de gezondheid van de medewerkers. |
https://www.debuurtboer.nl/ |
Als bedrijf ben je vaak bezig bent je medewerkers op een positieve manier te stimuleren om de productiviteit te verhogen. ...
