3EGolf
Image default
Winkelen

Hoe richt ik mijn woonkamer landelijk in en welke decoratie kan ik hiervoor gebruiken?

Bij een landelijke stijl horen ook de landelijke decoraties. Je kan hierbij denken aan schapenvachten, hoorns, houten meubels, koeienhuiden vloerkleden etc.

Waar let je op bij de aanschaf van een koeienhuiden vloerkleed

Mocht je jouw woning landelijk willen aankleden, dan kan een koeienhuiden vloerkleed niet ontbreken, maar waar let je nou op? Kijk allereerst naar wat voor een grote bij jou in je woning past. Niet dat je maar een kleine ruimte hebt en daar een gigantische koeienhuid in legt. Ten tweede zou ik kijken welke kleur er bij jou in de woning past. Er is veel mogelijk qua kleur bijvoorbeeld: zwart/wit, bruin, champagne, tricolor etc. Er zijn ook geverfde varianten.

Wat voor decoratie kan je gebruiken?

Voor decoratie kan je kiezen voor schapenvachten; deze kan je namelijk makkelijk over de bank hangen/leggen, over een stoel hangen en op een stoel leggen. Er zijn verschillende varianten schapenvacht decoraties zoals kussens, kleden en stoelkussens. Buiten schapenvacht decoraties kan je gebruik maken van koeienhuid decoraties. Denk hierbij aan een koeienhuid poef, krukjes, kussens etc. Buiten de huiden zijn er mooie decoratie mogelijkheden. Je kan mooie schedels aanschaffen en kijken naar houten industriëlen meubels. Dit past er vaak wel bij.

Als je kiest voor een huid of een vacht hoe kan je er dan voorzorgen dat je hier zo lang mogelijk van kan genieten.

Het ligt er natuurlijk aan waarvoor je kiest en waarvoor je een koeienhuid of vacht voor gaat gebruiken.  Leg je een schapenvacht op de bank, dan zal deze minder snel slijten dan een koeienhuiden vloerkleed en daardoor moet je ook anders omgaan met het onderhoud aan jouw huid of vacht.

Wat voor meubels passen er bij een landelijke stijl?

Wat je vaak ziet is dat er gebruik gemaakt wordt van industriële meubels. Je kan natuurlijk zelf het beste inschatten wat er bij jou in je woning past en wat jezelf ook mooi vindt.

https://koeienhuid-schapenvacht.nl/
3eGolf.nl