3EGolf
Image default
Alarmsysteem

Woon veilig met Ajax alarmsysteem

Ajax alarmsysteem

Een alarmsysteem hoeft niet lelijk te zijn. Sterker nog, het kan een sieraad zijn voor in huis. Het toetsenbord, de deurpost beveiliging, het ziet er prachtig uit. Het ontwerp heeft zeer zeker aandacht gekregen. Natuurlijk heeft het veel meer als mooi om te zien.

Veilig wonen

 

Veilig wonen, veilig het huis achterlaten, is nu voor iedereen binnen bereik. Of het nu gaat om inbraakbeveiliging, branddetectie, watermelders met een Ajax alarmsysteem woon je veilig. Wij staan voor de beste systemen; alles met drie jaar garantie en het voldoet aan de Europese norm grade 2. Wij rekenen geen abonnementskosten, wij leveren gratis updates; hierdoor is het systeem echt van jou. Alle systemen zijn in tien minuten tijd te installeren via een app. Een verbinding met een meldkamer is mogelijk. Het is dus niet alleen het gevoel van veiligheid, het is zeer zeker veiliger. En of het nu gaat om inbraak, overstroming of wat dan ook; het alarm gaat en waar je wil. Via de smartphone, in een meldkamer of via een sirene in of aan het huis; Ajax heeft het allemaal.

 

Ik ben om

Ikzelf hoefde niet verder te zoeken. Ik heb mijn systeem gevonden. Via de site Ajax-Alarmsystemen.nl kwam ik al snel tot de keuze voor een starter set. De bestelling ging vlot, een geval van vandaag besteld morgen in huis. Het installeren ging eenvoudig, de instructies zijn duidelijk. In inderdaad tien minuten tijd mijn huis veilig. En het kastje gaat mooi op in het interieur. Het gevoel als ik van huis af ben, dat het goed beveiligd is, doet mij goed, ik ben gaan uitbreiden. In de keuken had ik toen nog een rookmelder aan het plafond hangen die ik alleen zou kunnen horen piepen als ik thuis ben; tijd om dat te vervangen. En dan gelijk goed. Een totale branddetectie, en niet één die enkel gaat piepen, maar één die alarm slaat in een meldkamer zodat de brandweer bij de eerste signalen kan uitrukken. Ook het branddetectie systeem gaat mooi op in het interieur. Aangezien ik in een polder woon, dus onder de zeespiegel, weet ik nu al wat mijn volgende uitbreiding zal worden; een watermelder. En zo verkrijg ik een totaal veilig huis. Dus ga naar de site, kies het systeem wat je het beste van pas komt waar en hoe je ook woont; veiligheid voor alles!

https://ajax-alarmsystemen.nl
3eGolf.nl