3EGolf
Image default
Hobby en vrije tijd

Vogels voeren en verkennen tijdens een dagje weg met je kinderen

Heb je een idee nodig voor een dagje weg met de kinderen? Wat dacht je van een dagje naar Vogelpark Avifauna; een park vol vogels en speelplezier. Zowel klein als grote kinderen weten zich te vermaken in dit interessante en leerzame park en ook voor begeleiders is het een leuk uitstapje. Perfect voor een uitje met bijvoorbeeld de klas, buitenschoolse opvang of kinderfeestje, maar ook voor een dagje weg met het gezin. Bij Vogelpark Avifauna parkeer je gratis en kun je een voordelig arrangement voor groepen kiezen, eventueel met eten en drinken inbegrepen. In het park laat je de groep kinderen rondleiden of zelf rondlopen en de vele soorten vogels bewonderen. Zeker de grote speeltuin zal in de smaak vallen, terwijl de begeleiders toezicht houden in een prettige groene omgeving. Dat wordt een onvergetelijk dagje weg met de kinderen.

Kleurrijke vogels voeren in het park

De meeste kinderen vinden het fantastisch om dieren te voeren. Zeker kleurrijke vogels voeren in een speciaal verblijf is een bijzondere ervaring tijdens het dagje weg met het hele gezin. Tegen een bescheiden prijs voeren de kinderen Lori’s, vrolijk gekleurde vogeltjes die gewoon op je arm komen zitten voor wat nectar. Zeker een ervaring waar de kinderen nog lang over na zullen praten. Toekijken hoe andere dieren gevoerd worden kan ook, tijdens een van de voederpraatjes. Zo leren begeleiders en kinderen gelijk interessante weetjes over de vogels die gevoerd worden. En al helemaal leerzaam en indrukwekkend is het bijwonen van een vogeldemonstratie tijdens een dagje weg met kinderen. In Vogelpark Avifauna worden er verschillende gehouden.

Een actieve en interactieve speurtocht voor kinderen

Een actieve en interactieve manier om kinderen het park te laten verkennen en kennis te laten maken met de dieren, is ze een speurtocht te laten doen tijdens jullie dagje weg met het gezin. Deze kunnen creatieve begeleiders zelf in elkaar zetten, maar er is voor een kleine prijs ook een leuke, kant-en-klare speurtocht beschikbaar in het park. Zo voeg je een leerzaam en avontuurlijk element toe aan het dagje weg met de kinderen. Verschillende periodes van het jaar zijn er ook thematische speurtochten beschikbaar, zoals de paasspeurtocht. Als begeleider kun je de groep kinderen helpen, maar hen zelf hun gang laten gaan in groepjes kan natuurlijk ook.

3eGolf.nl