3EGolf
Image default
Eten en drinken

Prijs cocktailshaker huren

Altijd al benieuwd geweest naar de prijs van een cocktailshaker die je wilt huren? Bar Company heeft alles op een rijtje gezet om een goed overzicht te krijgen van de prijs. We leveren de leukste en de beste cocktailshakers voor een waanzinnige prijs. Benieuwd naar hoe een avond met onze shakers eruit ziet? Bekijk hier de foto’s!

Wat Is nou precies de prijs van het huren van een cocktailshaker?

In de prijs van het huren van een cocktailshaker zitten een aantal dingen. Denk bijvoorbeeld aan een bar. De is een van de belangrijkste onderdelen, het kan het feest maken of kraken. Gelukkig heb je een hele grote keus aan bars. Wat ook zeker niet te missen is zijn de ingrediënten. Zo kunnen we bijna alle cocktails maken die je maar wilt, zo kan je aan onze bar bijvoorbeeld genieten van de lekkerste mojito’s. Of worden je gedachtes even meegenomen naar het strand met de heerlijke s*x on the beach. Wat ook in de prijs terug te vinden is zijn onze tools, alle professionele tools die een bartender nodig heeft hebben we natuurlijk mee.

Personeel is ook onderdeel van de prijs

Het belangrijkste dat in de prijs verwerkt is is het personeel. Het personeel kan uw avond echt een feest maken. Ons personeel heeft de kennis die nodig is, kan een daadwerkelijke show neerzetten en zorgt er voor dat jouw gasten de avond van hun leven hebben. Ons personeel is namelijk getraind en opgeleid voor een avond om nooit te vergeten. Ben je benieuwd naar de prijs of wil je een cocktailbar huren? Vraag dan hier een offerte aan!

https://www.barcompany.nl/
3eGolf.nl