3EGolf
Image default
Verbouwen

Hoe zet je jouw spullen veilig in de opslag bij een verhuizing?

Een verhuizing is altijd even een spannende tijd voor je meubels. Veel meubels zijn groot en zwaar en de toplaag is vaak gevoelig voor krassen en butsen. Iedereen die weleens verhuisd is, weet dat het ongeluk in een klein hoekje zit en dat je tijdens het sjouwen makkelijk tegen een muur of een deurpost aanzit als je niet oplet. En zeker wanneer je je spullen tussentijds nog op moet slaan voordat je in je nieuwe woning of bedrijfspand kunt, is het extra belangrijk om alles goed in te pakken. In dit artikel krijg je daarom tips over het beschermen van je meubels en andere waardevolle spullen zodat alles in uitstekende staat op plaats van bestemming aankomt.

Spullen beschermen tijdens transport

Ook bij een kort ritje naar de dichtstbijzijnde opslag in Roosendaal kunnen je spullen goed beschadigt raken als je geen maateregelen treft. Pak al je meubels daarom van tevoren goed in met noppenfolie. De luchtkussentjes op de folie vormen een extra beschermlaag tegen stootschade. Kies voor noppenfolie met een extra schuimlaag ter bescherming van meubels met een gevoelige laklaag. Met voldoende duct tape wikkel je de noppenfolie stevig om je producten heen zodat het goed blijft zitten.

Vergeet ook niet om je meubels tijdens het transport goed vast te zetten met spanbanden. Dan is de kans een stuk groter dat je spullen heelhuids bij de opslag in Etten-Leur of Roosendaal aankomen.

Hulp nodig? Schakel altijd een Erkend verhuisbedrijf in

Misschien kun je zelf niet je hele verhuizing regelen. En misschien heb je er gewoon geen zin in. In dat geval kun je terecht bij een verhuisbedrijf in Bergen op Zoom. Lokale Erkende Verhuizers kunnen je op ieder vlak van je verhuizing helpen. Van het inpakken van je spullen, tot het veilig, warm en droog opslaan daarvan. Je bepaalt zelf hoeveel je van je verhuizing uit handen wilt geven.

3eGolf.nl