3EGolf
Image default
Bedrijven

Meer weten over led? Led Design Holland kan al uw vragen beantwoorden

Een toonaangevende led-specialist in ons land is Led Design Holland. Led is duidelijk. Holland ook, maar waarom design? We lichten het toe. Design is het Engelse woord voor ontwerp. Ontwerpen / bedenken / creëren / ontwikkelen / opstellen is essentieel als het om verlichting gaat. Niet alleen thuis is het belangrijk om fijne en efficiënte lampen te hebben hangen. In het bedrijfsleven evenzo. Fabriekshallen moeten zo verlicht zijn dat er -soms dag en nacht- veilig en verantwoord gewerkt kan worden. In winkels kan specifieke verlichting ervoor zorgen dat klanten zich welkom en prettig voelen en daardoor meer gaan kopen. Denk aan een ruimte die zacht verlicht is en zo rust geeft. Of een product dat de aandacht trekt, omdat het op een prominente plaats staat én vol in de spotlight. Op kantoor wilt u niet te fel licht, maar ook niet te lieflijk; u wilt voorkomen dat het personeel te relaxed en slaperig wordt. Samenvattend: voordat er één lamp opgehangen wordt, is lichtadvies op maat onontbeerlijk.

Advies en lichtplan

Led Design Holland heeft al heel wat bedrijven tips gegeven over kantoor-, winkel-, en industriele LED verlichting. Soms blijft het bij advisering, maar in de meeste gevallen gaat Led Design Holland een stapje verder. Er wordt een lichtplan opgesteld. Per ruimte wordt aangegeven hoeveel lampen nodig zijn en welke modellen geschikt zijn (soort armatuur, lichttemperatuur, Wattage et cetera). Nauwkeurig wordt vermeld waar en hoe hoog de ledlampen het best opgehangen kunnen worden. Tot slot staan de prijs per lamp en de totaalprijs van alle lampen inclusief de installatie genoteerd.

Inderdaad, aan LED verlichting werkplaats, showroom of praktijk hangt een prijskaartje. Het is echter een zinvol project, want uw maandelijkse energiekosten gaan gegarandeerd omlaag. Zie het als een belegging die u er binnen een paar jaar weer uit heeft. En daarna blijft het financiële voordeel van led behouden natuurlijk.

https://www.leddesignholland.nl/
3eGolf.nl