3EGolf
Image default
Hobby en vrije tijd

Horoscoop voor de Stier:oktober t/m december

Sterrenbeeld Stier Maand oktober
Venus keert retrograde, wat voor zowel crisis als heling zorgt in relaties. Het is essentieel in contact te komen met je innerlijke waarheid door te mediteren of stil te reflecteren. Je zult intuïtief aanvoelen wanneer je moeilijke onderwerpen kunt aankaarten een duidelijke, maar bemoedigende manier. Zulke ‘liefdevolle conflicten’ kunnen je relatie juist versterken, omdat oude spanningen worden losgeschud, zodat je met meer kracht aan de toekomst kunt werken. Als je single bent, kun je een heel ander type dan je gewend bent aantrekken. Ook op carrièregebied is dit een gunstige tijd, dus je zult veel succes hebben op werkgebied deze maand én volgende maand!

Sterrenbeeld Stier Maand november
Beste Stier, Jupiter verandert van tekens waardoor je diepe kwesties rondom financiële overvloed kunt helen. Mediteer op welke opvattingen je financiële toestroming blokkeren en werk eraan om die misvattingen uit te dagen en overkomen.

Denk ook goed na waar je nog wrok of angst koestert door emotioneel verraad. Hoe weerhoudt dit oude zeer je ervan om liefde in het nu te vinden en ervaren? Wees lief voor je lichaam door goed te eten, voldoende te rusten en stress te bestrijden. Je zult productiever zijn als je de tijd neemt voor zelfzorg.

December sterrenbeeld Stier
Beste Stier man of vrouw, deze maand staat je veel heling te wachten in relaties. Mediteer om oude gekwetst te vergeven, zodat je openstaat voor nieuwe liefde. Door je oude pijn los te laten kun je ook bestaande relaties verbeteren en vernieuwen. Ook je communicatie zal hierdoor diepzinnig, verbindend en inspirerend worden! Het is ook een goed moment om met een vertrouwde vriend of vriendin je uitgaven eens onder de loep te nemen, want je hebt de neiging om met geld te strooien wanneer je emotioneel gefrustreerd bent. Simpelweg deze neiging erkennen en er transparant over zijn, kan je al een heel eind op weg helpen. Tegen het einde van de maand krijg je kans om verwaterde familie contacten te verbeteren.

Gerelateerde artikelen

Kondig het geslacht aan met gender reveal versiering en maak het af met unicorn feestartikelen

Juwelierszaak

Vogels voeren en verkennen tijdens een dagje weg met je kinderen

3eGolf.nl