3EGolf
Image default
Winkelen

In de winter zorgen voor een goede en vooral warme sfeer! Hoe doe je dat?

Een goede en warme sfeer creëren in huis is in de winter vaak wel erg belangrijk. Je zal tijd door brengen en daardoor is het wel belangrijk dat je een sfeer creëert waardoor je goed tot rust kan komen. Heb je een openhaard in huis en wil je voor de openhaard een mooi kleed wegleggen? Dan kan je hier een hele warme sfeer creëren door gebruikt te maken van een natuurlijk kleed. Denk bijvoorbeeld aan een schapenvacht

Wat voor soort schapenvachten zijn er?

Je hebt verschillende soorten schapenvacht zoals IJslandse schapenvacht, Texelse schapenvacht, Tibetaanse schapenvachten etc…. Hier zit wel echt verschil in bijvoorbeeld in de zachtheid of de lengte van de haren, maar je hebt ook heel veel verschil in kleur en maat. Zo heb je dus heel veel variaties en is er voor iedereen wel een geschikte vacht te vinden!!

Wat is er nog meer te gebruiken voor een goede warme sfeer in huis?

Buiten dat je een schapenvacht kan gebruiken voor de openhaard, kan je een schapenvacht ook op tafel leggen met mooie decoratie erop of over de bank hangen en zelf in een stoel leggen. Ben je zelf meer van een koeienhuid? Dan heb je hier ook veel mogelijkheden in. Ooit zag ik een want en daar was in een constructie een koeienhuid gespannen. Dit gaf een zeer mooi gezicht als decoratie. Buiten een wand kan je koeienhuid decoratie voor veel meer in huis vinden!

Meer dan alleen huiden en vachten

Natuurlijk zijn en niet alleen huiden en vachten wat bij jou thuis een warme sfeer kan geven. Zo kan je het leuk aankleden met kaarsen, mooie warme lampen en kan je mok warme chocolademelk ook niet ontbreken.

Het is maar net welke stijl je hebt, maar met warme kleuren, ronde vormen, de juiste accessoires en een juiste kamer kan iedereen voor ieder budget de kamer klaar maken voor de winter!!

https://koeienhuid-schapenvacht.nl/
3eGolf.nl