3EGolf
Image default
Bedrijven

Zo mooi kan Nederland toch zijn

Ons land heeft veel meer in zich dan wij denken. Ons landje is klein maar eigenlijk hartstikke fijn. We hebben mooie natuur. Variatie in landschappen, van een prachtige kust lijn tot de heuvels van Nijwegen, Utrecht en Zuid-Limburg. Eigenlijk hebben wij als landje tocht wel echt veel keus. Kijk voor de sneeuw en de echte hoge bergen moet je inderdaad naar Oostenrijk maar met de opwarming van de aarde wordt de Nederlandse kust de plek om te vertoeven tijdens de warme zomers. Je hoeft niet meer naar Zuid-Frankrijk om te genieten van het warme weer. Wij hebben namelijk Zuid-Holland. Een provincie met een rijke geschiedenis en veel toeristische attracties. Bovendien staat hier het parlement en worden hier dus de belangrijke beslissingen van het hele land genomen. Daarnaast zijn er een aantal grote steden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Den haag en Rotterdam. Deze twee steden behoren eigenlijk wel tot de grote vier van Nederland samen met natuurlijk Amsterdam en Utrecht. Wist je overigens dat het nette Nederlands namelijk ABN (algemeen Beschaafd Nederlands) niet in Amsterdam maar in Utrecht wordt gesproken. Dit is echt zo’n typische vraag voor in een pub quiz.

Van zuid naar noord

Naast de provincie Zuid-Holland hebben we natuurlijk ook nog een mooie provincie Noord-Holland. Deze provincie is dan ook vanzelfsprekend gelegen ten noorden van de provincie Zuid-Holland. De grootste stad van deze provincie is meteen ook de hoofdstad van het land namelijk Amsterdam. Deze stad heeft heel erg veel toeristische attracties waar je je eigenlijk wel een lang weekend of misschien zelfs nog langer kunt vermaken. Denk bijvoorbeeld eens aan Artis waar je eigenlijk de hele dag zoet bent met het kijken naar de verschillende dieren. Daarnaast zijn er ook nog heel erg veel verschillende soorten musea. Het Rijksmuseum is hier natuurlijk de grootste en bekendste van. Eigenlijk zou elke Nederlander wel eens een bezoek moeten brengen aan dit museum.

Alkmaar

Mocht je nu graag in de buurt willen wonen van al dit moois en toch ook kunnen genieten van de Hollandse nuchterheid? Bekijk dan eens verhuizen naar Alkmaar. Deze stad in het noordelijke deel van de provincie heeft erg veel voorzieningen en relatief gezien met de rest van Nederland toch wel dicht bij de kust. Wanneer je kiest voor verhuizen naar Alkmaar dan zul je zekerweten goed zitten.

https://www.verhuismeesters.com/verhuisbedrijf-alkmaar/
3eGolf.nl