3EGolf
Image default
Aanbiedingen

Brievenbustaart bestellen

Brievenbusbanket.nl

Brievenbustaart bestellen

Bij brievenbusbanket.nl kunt u ambachtelijk gebak per post bestellen.

Wat houdt dat in? We hebben zorgvuldig meerdere soorten brievenbustaart ontworpen dat in een brievenbus doosje past.

Dit betekend dat het door de brievenbus past en de ontvanger nooit thuis hoeft te blijven voor de levering, wel zo makkelijk toch?

Verzending en bezorging

Wij verzenden ons gebak per post met onze bezorgpartner VanavondBezorgd.nl, dit houdt in dat u tot 23:59 kunt bestellen en de ontvanger het volgende dag al geleverd krijgt. De ontvanger hoeft niet thuis te blijven aangezien het gebak per post door de brievenbus past.

Wat is hier het voordeel van? Wij hebben een veel hoger aflever percentage op de eerste levering dan bij de reguliere bezorgdiensten, wat het ontvangen of versturen weer leuker maakt want u krijgt het pakketje op tijd binnen.

Verschillende soorten brievenbustaart

Bij brievenbusbanket.nl kunt u een keuze maken uit meerdere soorten ambachtelijk gebakken brievenbustaart. 

Zo kunt u kiezen uit;

Of u kunt een keuze maken uit één van onze combinatieboxen. Bij een combinatiebox leveren we meerdere soorten brievenbustaart in hetzelfde doosje dat door de brievenbus past. 

Thuiswerken

In deze vreemde tijden is thuiswerken de norm en het lijkt er op dat dit nog wel even zo blijft. Denk er aan om uw personeel of collega’s te blijven motiveren, ook op afstand. Dit verlaagd de werkdruk en houdt het moreel hoog.

U kunt uw personeel of collega’s verassen met een gebak per post van brievenbusbanket.nl. U kiest een soort brievenbustaart en voegt er een inspirerende boodschap aan toe en wij doen de rest.

Als u naar meerdere ontvangers tegelijk wilt sturen kunt u het beste contact met ons opnemen, dan kijken we samen naar een mooie oplossing.

 

 

http://www.brievenbusbanket.nl/
3eGolf.nl