3EGolf
Image default
Bedrijven

Houtworm, boktor en wespen bestrijden in en rond uw woning

Houtworm bestrijden is een vak apart. Het houtworm behandelen zal de meeste particulieren dermate veel moeite kosten dat het niet zal lonen. Een professioneel bedrijf dat zich bezig houdt met ongediertebestrijding, en dus het houtworm bestrijden zal het veel makkelijker afgaan. Een dergelijke professionele ongediertebestrijder heeft uiteraard veel ervaring opgedaan in het houtworm bestrijden. De houtworm bestrijden kosten zullen hierdoor dus in veel gevallen meevallen, aangezien het een specialist op het gebied van houtworm bestrijden minder tijd zal kosten.

Houtworm bestrijden met garantie

U krijgt bij houtworm bestrijden de garantie dat het diertje wegblijft, ook nog na jaren. OBenP zorgt ervoor dat met een behandeling het houtworm bestrijden effectief gebeurt, en dat de houtworm dus niet terug zal keren. U dient uiteraard wel uw houtwerk goed te blijven onderhouden. Heeft u geen zin in onderhoud van uw hout werk? Dan is vervangen door kunststof een optie, alleen zal deze optie een stuk duurder uitvallen dan het goed behandelen van de houtworm. De houtworm bestrijden kosten zullen hierdoor reuze meevallen! 

Ook Boktor bestrijden!

Heeft u geen last van houtworm, maar van Boktor? Dan kan OBenP ook de boktor bestrijden voor u. Een boktor laat iets andere schade achter, maar is even slecht voor het hout als de houtworm. Houtworm laten kleinere gaatjes achter, terwijl boktorren meer ovale gaten achter laten. Hoe dan ook, ze zij beide erg hinderlijk, en zullen moeten worden bestreden!

Wespennest verwijderen

Wanneer u last heeft van een wespennest, en dit wespennest verwijderen wilt, schakel dan OBenP in om dit wespennest te laten weghalen. U krijgt van OBenP de garantie dat het wespennest goed wordt verdelgt!

3eGolf.nl