3EGolf
Image default
Zakelijke dienstverlening

Mooi horecameubilair op uw terras

Voor een prettige uitstraling van uw bedrijf is goed horecameubilair onmisbaar. Als gasten uw bedrijf binnen wandelen is de inrichting immers het eerste wat ze zien. En wat dacht u van het meubilair op uw terras? Ook hier is het belangrijk dat u de juiste indruk overbrengt op uw gasten. Voor geschikt terrasmeubilair zijn echter meerdere zaken van belang. Zo moet het bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden, moet u het vaak dagelijks gemakkelijk kunnen opbergen en bovenal moeten de stoelen natuurlijk lekker zitten. U wilt bovenal uw gasten de beste service bieden. Goed horecameubilair is daarom van groot belang voor uw bedrijf.

Lavigne is uw partner op het gebied van terrasmeubilair

Lavigne is met ruim 17 jaar ervaring en tal van tevreden klanten, een echte specialist te noemen op het gebied van projectinrichting. Zij hebben al talloze bedrijven, zowel binnen als buiten, van prachtig horecameubilair voorzien. Ook voor uw terras helpen zij u graag met een advies op maat. Zowel stoelen en tafels die u gemakkelijk opbergt, als vaste banken en tafels die tegen een stootje kunnen. En bent u, om het plaatje compleet te maken, op zoek naar mooie parasols inclusief bijpassende parasolvoeten? Ook deze vindt u bij Lavigne.

Ook in uw bedrijf het beste horecameubilair

Maar uiteraard biedt Lavigne ook het beste horecameubilair aan voor uw horecagelegenheid. Voor elk budget en voor elke smaak vindt u een geschikte optie. Bent u op zoek naar horecameubilair voor op het terras of juist binnen? Het deskundige team denkt graag met u mee zodat u achteraf zeker geen spijt krijgt van uw keuze. Voor meer informatie en een beeld van eerdere projecten kunt u een kijkje nemen op de website. Om een volledig beeld te krijgen van het totale aanbod heten ze u graag van harte welkom in de showroom in Zoutleeuw.

http://lavigne.be/

Gerelateerde artikelen

Ondersteuning bij het invoeren van zaakgericht werken

Industrieplaten kopen tegen een aantrekkelijke prijs

Laat promotieartikelen met logo bedrukken

3eGolf.nl