3EGolf
Image default
Hobby en vrije tijd

Jonge zeilers, van harte welkom bij zeilschool De Randmeren

Een geweldig uitje naar zeilschool

De RandmerenWilt u uw zoon of dochter graag kennis laten maken met het zeilen, dan heten de ervaren instructeurs van zeilschool van De Randmeren uw kind van harte welkom. Voor zowel de beginnende als gevorderde zeilers worden er gepaste lessen aangeboden en De Randmeren is uitstekend te bereiken vanuit iedere uithoek in Nederland. Het bedrijf bestaat sinds 2006 en is gecertificeerd door de Commissie Watersport Opleidingen (CWO). Zo weet u zeker da u uw zoon of dochter met een gerust hart achter kunt laten bij De Randmeren

Ook voor volwassen De Randmeren

Wie dacht dat Zeilschool De Randmeren enkel lessen aanbied voor kinderen, heeft het mis! Ook voor volwassen zeilers zijn er passende lessen om te volgen. U heeft de keuze uit een breed scala aan opleidingsmogelijkheden, waaronder recreatief zeilen en wedstrijdzeilen. De zeilschool beschikt over een gevarieerde vloot van zeilboten, sloepen en motorboten.

Til uw bedrijfsuitje naar een hoger niveau bij De Randmeren

Bent u degene die dit jaar het bedrijfsuitje moet organiseren en bent u op zoek naar een leuke en sportieve activiteit? Dan leent het zeilen bij De Randmeren zich erg goed. U wordt hartelijk ontvangen bij de zeilschool, waarna u en uw werknemers een korte introductie krijgen. Vervolgens gaat u het water op, om daar een gezellige en geslaagde dag te beleven. En met voldoende overnachtingsmogelijkheden hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer naar huis.

3eGolf.nl