3EGolf
Image default
Bedrijven

Maak gebruik van een uitstekende toegangscontrole

Wilt u uw bedrijf en uw medewerkers goed beveiligen met behulp van een uitstekende toegangscontrole? Dan is dormakaba de ideale partner voor uw bedrijf. Door gebruik te maken van een toegangscontrole zorgt u ervoor dat uw bedrijf, of een bepaalde afdeling binnen uw bedrijf, niet voor iedereen toegankelijk is. U heeft zelf de controle over de plekken die u wilt beveiligen. Zo kunt u ervoor kiezen om bepaalde ruimtes te beveiligen, het parkeerterrein of het gehele gebouw. Wanneer u medewerkers heeft die op bepaalde dagen niet werken, kunt u ervoor zorgen dat de alleen naar binnen kunnen op de dagen dat ze daadwerkelijk moeten werken.

Regel zelf de toegangsrechten binnen uw bedrijf

U wilt natuurlijk geen ongewenste gasten in uw pand of op plekken waar ze niet horen te zijn. Met de toegangscontrole van dormakaba regelt u onder andere zelf wie van uw medewerkers waar toegang heeft en wanneer. Van de medewerkers van de receptie tot aan de schoonmakers. Wanneer u bezoekers krijgt, kunt u ook voor hen bezoekerspassen afdrukken. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw bezoekers binnen een bepaalde tijd zelf binnen komen, maar wel op de plekken waarvoor ze bevoegd zijn. Door tijdprofielen en ruimtezones te gebruiken, kunt u eenvoudig de toegangsrechten van uw medewerkers definiëren en eventueel wijzigen. U integreert het beheer van toegangscontrolesturingen en toegangsterminals meteen in SAP, waardoor u de geïntegreerde toegangscontrole kunt toepassen bij uw personeel.

Neem het heft in eigen handen

Bent u geïnteresseerd in het gebruiken van de toegangscontrole van dormakaba? U kunt eenvoudig contact met dit bedrijf opnemen om zo uw bedrijf optimaal te beveiligen. De specialisten van dit bedrijf zorgen ervoor dat u geen onhandige kloksystemen nodig heeft om te weten of er iemand binnen is. Met een uitstekende toegangscontrole van dormakaba bepaalt u zelf wie er binnen mag komen.

https://www.dormakaba.com/nl-nl
3eGolf.nl