3EGolf
Image default
Dienstverlening

Kewodak, het ervaren dakdekkersbedrijf met een uitstekend team

Een streepje voor, dat heeft dakdekkersbedrijf Kewodak uit Alphen aan den Rijn op andere dakdekkersbedrijven. Waarom? Omdat wij in ruim 35 jaar zeer veel ervaring hebben opgedaan. Ons bedrijf bestaat ruim 35 jaar en in die tijd zijn wij uitgegroeid tot ware specialisten in repareren, renoveren en onderhouden van platte daken.

Zowel in nieuwbouw als in bestaande bouw wordt door ons het beste geleverd in daken inspecteren, advies uitbrengen over mogelijkheden op daken en dakwerk. Wij vinden het vanzelfsprekend dat we aangesloten zijn bij Vebidak, hebben natuurlijk alle benodigde certificaten op zak en staan garant voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Werkzaamheden worden in teamverband en solo uitgevoerd

Met grote regelmaat werken wij in teamverband aan een groot project. Dit kan bijvoorbeeld een renovatie klus zijn op het dak van een appartementencomplex, het aanleggen van daken in een nieuwbouwwijk of het verduurzamen van het dak van een kantoorpand. Tijdens dit soort grote projecten werkt ons team uitstekend samen en communiceert goed met elkaar. Naar ieders wensen wordt geluisterd en de werkzaamheden worden planmatig en effectief uitgevoerd.

Ook solo kunt u ons regelmatig in actie zien. Want wij voeren onze diensten niet alleen uit voor bedrijven of verenigingen van eigenaren, ook particulieren helpen wij graag aan een gezond dak.

Rotterdam, Amsterdam, u vindt ons overal

Vanuit Alphen aan den Rijn hebben wij er totaal geen problemen mee om een stukje naar onze klanten te moeten rijden. Dus of u nu een dakdekker in Rotterdam, eentje in Amsterdam, in Gouda of in Voorburg zoekt, Kewodak is er voor u.

Is de dakbedekking van uw dak aan vervanging toe? Tegenwoordig is er veel keus uit diverse soorten dakbedekking. Zo kunt u onder andere kiezen voor de standaard bitumineuze dakbedekking maar onder andere ook gaan voor een groen, wit of waterbufferend dak. U krijgt van ons deskundig advies en uitleg over de verschillende daken en welke toepassing voor uw dak de beste is.

Wilt u kennis maken met ons team of wilt u deskundig en eerlijk advies over uw dak ontvangen? Het is altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door te bellen naar telefoonnummer 0172-438332. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen, u hoort dan zo snel mogelijk iets van ons.

 

https://www.kewodak.nl/
3eGolf.nl