3EGolf
Image default
Toerisme

Kies voor een prachtige groepsaccommodatie in de omgeving van Nijmegen

Bent u op zoek naar een prachtige groepsaccommodatie in de omgeving van Nijmegen? Denk dan eens aan De Schansehoeve. Deze accommodatie ligt midden in de natuur en u kunt rekenen op moderne en volledig ingerichte kamers. Op de begane grond vindt u een recreatieruimte met grote tafels en comfortabele stoelen waaraan u met uw gezelschap kunt eten of borrelen. In de knusse zithoek kunt u een drankje drinken of televisie kijken. Voor het koken van een heerlijke maaltijd kunt u terecht in de uitgebreide keuken. En de slaapkamers dan? Die bevinden zich op de eerste verdieping van de groepsaccommodatie nabij Nijmegen. De meeste slaapkamers hebben een eigen toilet, douche en wastafel. Al met al een compleet groepsverblijf voor zowel grote als kleine gezelschappen.

Wat is er in de omgeving van een groepsaccommodatie dichtbij Nijmegen te doen?

Bij een groepsaccommodatie in de buurt van Nijmegen heeft u een speelveld van 2500 m² bij De Schansehoeve. Maar u wilt zich natuurlijk niet beperkt voelen tot het terrein van de accommodatie. In deze groene omgeving is veel te ondernemen. Zo kunt u bij de accommodatie een scooter of fiets huren en kunt u de prachtige omgeving ontdekken. Daarnaast zijn er verschillende winkels en terrasjes op loopafstand. Bezoekt u graag musea of een stad? Dan liggen Nijmegen en Den Bosch op een steenworp afstand. Wilt u écht een bijzonder uitje plannen? Dan kunt u vanuit de Schansehoeve een ballonvaart maken.

In een groene omgeving overnachten? Kies voor groepsaccommodatie in de buurt van Nijmegen!

Het is altijd leuk om te overnachten in een groepsaccommodatie in de groene omgeving van Nijmegen. Waarom vraagt u zich af? Of u nu met uw familie een weekend eropuit trekt of met de sportvereniging een teambuildingsweekend organiseert: bij De Schansehoeve bent u aan het juiste adres. Allereerst is het groepsverblijf uitgerust met alle moderne faciliteiten die u zich maar kunt bedenken. Daarnaast geniet u van de prachtige omgeving en kunt u diverse uitstapjes ondernemen. Ontdek de landelijke omgeving met een fiets of wandel naar de terrasjes en winkels in de buurt. De mogelijkheden bij deze groepsaccommodatie nabij Nijmegen zijn eindeloos, zodat u altijd iets vindt dat bij u en uw gezelschap past.

3eGolf.nl