3EGolf
Image default
Dienstverlening

Kies voor een unieke uitstraling met een keuken op maat

Voor een keuken op maat kunt u bij Welles Interieurprojecten terecht. Het voordeel dat u behaalt als u kiest voor maatwerk, is dat de keuken geheel naar eigen wens voor u kan worden ontworpen. Een standaard keuken is niet uniek, aangezien u deze als een standaardmodel uitkiest. Er zullen geen persoonlijke bijzonderheden kunnen worden toegevoegd, waardoor u eenzelfde keuken bij iemand anders kunt tegenkomen. Keukens op maat kunnen daarentegen helemaal worden afgestemd op individuele behoeften en op maat worden gemaakt voor elk soort ruimte in uw woning die beschikbaar is om de keuken in te plaatsen. Ook als de maten afwijkend zijn en een standaardmodel niet passend geplaatst zou kunnen worden, kunt u zo alsnog een nieuwe keuken plaatsen. 

Het ontwerpen van een keuken op maat

Een keuken zelf ontwerpen biedt het voordeel dat u duidelijk kunt aangeven hoe de keuken moet worden opgebouwd en welke uitstraling deze moet krijgen. Zo kunt u kiezen uit een strakke lay-out en dus voor een moderne look. Een andere optie is uiteraard een meer rustieke bewerking, waardoor de keuken een meer landelijk gevoel krijgt. U kunt kiezen voor verschillende stijlen en materialen, terwijl de ruimte optimaal benut wordt en er geen onnodige tussenruimtes ontstaan tussen verschillende onderdelen of apparatuur. Een keuken op maat zorgt voor een naadloze afwerking, waarbij alles juist op elkaar is afgestemd. Zowel in ontwerp als uitstraling en functionaliteit profiteert u zo van een optimale afwerking.

Vind een keukenspecialist die bij u past

Als u in zee gaat met een keukenspecialist die bij u past, krijgt uw nieuwe keuken een geheel persoonlijke uitstraling die voldoet aan uw verwachtingen. Welles Interieurprojecten is zo’n keukenspecialist waarbij u al uw wensen bespreekbaar kunt maken. Al het werk zal voor u gedaan worden. U hoeft enkel aan te geven wat voor keuken u in gedachten heeft en vaklieden gaan gelijk voor u aan de slag. De ruimte voor de keuken wordt opgemeten, het ontwerp wordt gemaakt, waarna ook de uitvoering snel wordt opgepakt. Binnen korte tijd heeft u zo een unieke keuken op maat, waarin u veel woonplezier zult hebben.

https://www.wellesinterieurprojecten.nl
3eGolf.nl