3EGolf
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ondersteuning bij het invoeren van zaakgericht werken

Ben je werkzaam voor een overheidsinstantie en wil je zaakgericht werken optimaal doorvoeren binnen jouw organisatie? Dit kan nog een flinke klus zijn waarbij je soms wat ondersteuning kan gebruiken. Voor hulp en trainingen op het gebied van zaakgericht werken binnen overheidsorganisaties kun je uitstekend terecht bij Doxis. Deze organisatie heeft niet alleen veel ervaring en vakkennis te bieden, maar is daarnaast gespecialiseerd in het werken met onder meer gemeenten, ministeries, zelfstandige bestuursorganen en provincies. Voor een succesvolle invoer van zaakgericht werken ben je bij deze professionals dan ook in goede handen.

Hoe ga je zaakgericht werken?

Doxis heeft meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van het structuren van informatie en kan je dan ook met veel expertise van dienst zijn. Belangrijk voor het succes van zaakgericht werken is onder meer het hebben van een duidelijke visie en concept en het uitdenken van haalbare oplossingen. Hiermee kan Doxis je helpen. Jouw wensen en doelstellingen vormen voor deze organisatie het uitgangspunt. Je kunt daarom rekenen op een plan op maat dat past binnen de bestaande informatiearchitectuur binnen jouw organisatie. Naast oog voor context heeft Doxis ook aandacht voor jouw medewerkers. Op het moment dat er medewerkers zijn met vragen of behoefte aan extra informatie, kan hier direct op ingespeeld worden. Zo zal er geen onduidelijkheid meer heersen over het nieuwe zaakgericht werken.

Vier invalshoeken voor een complete aanpak

De professionals van Doxis denken en werken vanuit vier invalshoeken om zo een integrale aanpak te kunnen garanderen. Dit zijn ‘doelen en beleid’, ‘systemen en informatie’, ‘processen en sturing’ en ‘leiderschap en gedrag’. Binnen een organisatie is het van belang dat de systemen en informatie aansluiting vinden bij de gestelde doelen en het organisatiebeleid. Doxis kijkt hierbij naar de inrichting en aansturing van processen en de manier van leidinggeven. Ben je benieuwd wat Doxis voor jou kan betekenen, bezoek dan de website van deze organisatie voor meer informatie en het aanbod aan trainingen.

https://doxis.nl
3eGolf.nl