3EGolf
Image default
Dienstverlening

Laat een camera inspectie uitvoeren bij lekkage

Vermoedt u dat u een lekkage heeft in één van uw leidingen of het riool? Of wilt u graag een preventieve controle uitvoeren? Tegenwoordig is het mogelijk om digitale foto’s of films van de leidingen te laten maken door gespecialiseerde bedrijven zoals Van Vught Rioleringen. Met behulp van de inspectiebus, uitgerust met verschillende soorten camera’s, wordt het vaststellen van een probleem of lekkage simpel. Daarnaast zijn de medewerkers op de hoogste van de nieuwste technieken om door middel van een camera inspectie een lekkage vast te stellen.

Het reinigen van een vetafscheider laat u over aan een professional

Naast het uitvoeren van een camera inspectie bij een lekkage zijn er nog andere diensten waar u gebruik van kunt maken bij Van Vught Rioleringen. Zo zijn er ook veel bedrijven die een vetafscheider hebben. In het kader van de milieu- of omgevingsvergunning moet deze regelmatig onderhouden worden. Het is mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten, zodat u altijd de correcte werkbonnen en begeleidingsbrieven heeft. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan bij een controle. Heeft uw bedrijf een vetafscheider die vaker dan gemiddeld gereinigd moet worden? Dan is Van Vught Rioleringen één van de weinige bedrijven die dit voor een voordelig tarief voor u uitvoeren.

Een vakkundige oplossing voor uw probleem

Heeft u een lekkage en wilt u graag dat dit snel en vakkundig wordt opgelost door middel van een camera inspectie? Of wilt u ervoor zorgen dat het reinigen van de vetafscheiders in uw bedrijf goed en professioneel geschied? Neem eens contact op met de experts van Van Vught Rioleringen en vraag na wat zij voor u kunnen betekenen. Ook voor totaaloplossingen voor uw leidingen en vetafscheider kunt u bouwen op dit bedrijf. Zij hebben alle disciplines in huis om u compleet te ontzorgen. Zowel particulieren als bedrijven zijn welkom.

3eGolf.nl