3EGolf
Image default
Banen en opleidingen

Banen beschikbaar voor technische en logistieke vakmensen

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen of buiten je vakgebied? Dan ben je bij Raaak Personeel aan het juiste adres. Zij hebben een breed aanbod aan functies in diverse vakgebieden. Denk hierbij aan vacatures voor operators, productiemedewerkers en diverse technische en logistieke vakmensen. Ook voor commerciële en administratieve functies kun je terecht bij dit vakbekwame uitzendbureau. Zij ondersteunen jou graag bij het vinden van een functie die perfect aansluit bij jouw kwaliteiten. Jouw persoonlijke consultant luistert met oprechte interesse naar je verhaal. Bij Raaak Personeel ben je dus altijd verzekerd van een benadering met persoonlijke aandacht.

Een uitzendbureau met persoonlijke aandacht voor jou

Raaak Personeel is één van de snelst groeiende uitzendbureaus van Nederland. Zij hebben al ruim 10.000 mensen geholpen aan een geschikte werkplek, waarvan 70% doorgroeit naar een vaste baan. Er zit dus altijd wel een passende functie tussen voor jou! Wanneer je solliciteert bij Raaak Personeel krijg je altijd binnen één dag een reactie. Is het een goede match? Dan wordt het sollicitatieproces verder in gang gezet en ga je snel aan de slag op je nieuwe werkplek. Zo niet, dan zoeken zij samen met jou verder naar de perfecte functie. Dit doen zij altijd met persoonlijke aandacht voor jou en je huidige situatie.

Technische en logistieke vakmensen opgelet!

Het vinden van de juiste baan binnen jouw vakgebied is soms een hele uitdaging. Daarom ondersteunt Raaak Personeel je hier graag bij. Jouw persoonlijke consultant komt uit de regio waar jij woont en kent alle vrijstaande vacatures in de buurt. Raaak Personeel heeft vestigingen in onder andere Gorinchem, Etten-Leur en Tilburg. Ook in Oosterhout kun je terecht voor een persoonlijk advies. Met het oog op persoonlijke aandacht kijkt jouw consultant verder dan alleen het belang voor bedrijven. Wat vind jij belangrijk? Waar liggen jouw kwaliteiten? Voor technische en logistieke vakmensen heeft Raaak Personeel diverse functies beschikbaar. Zo ben jij snel (weer) aan het werk!

 

3eGolf.nl