3EGolf
Image default
Woning en Tuin

Laat voordelig uw dakkapel renoveren

Het renoveren van uw dakkapel kan zorgen voor een moderne en frisse aanblik. Misschien heeft u al andere aanpassingen aan uw woning gedaan en sluit het uiterlijk van uw dakkapel niet meer aan op uw woning of is de uitstraling gewoonweg verouderd en wilt u verbeteringen zoals een verholen goot op de dakkapel aanbrengen. Laat dan voordelig maar vakkundig uw dakkapel renoveren.

Van complete renovatie tot een verholen goot op uw dakkapel

Dakkapellen gaan over het algemeen decennialang mee en de kans is dus groot dat u op den duur uitgekeken raakt op het uiterlijk ervan. Een dakkapel renovatie is in zo’n geval een interessante optie. Zo’n renovatie is goedkoper dan het laten vervangen van uw dakkapel en levert voor het oog vaak hetzelfde resultaat op. Bovendien is een dakkapel renovatie vrijwel altijd binnen één dag te realiseren. De werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit de volgende werkzaamheden:

  • Het vervangen van de zijwangen en boeidelen door rabatdelen van Trespa, Keralit of aluminium

  • Vernieuwen van de dakbedekking

  • Het aanbrengen van isolatie

  • Vervangen van de loodslabben

Laat u uw dakkapel renoveren? Dan ziet deze er weer uit als nieuw. Doordat de materialen aan de buitenkant vervangen worden kan de dakkapel bovendien weer jaren mee. Een ander voordeel is dat u de afwerking zoals het plafond aan de binnenkant gewoon kunt behouden. Wanneer u de buitenkant van de dakkapel laat vervangen door onderhoudsvrij materiaal, kunt u bovendien besparen op de onderhoudskosten van uw dakkapel. Voor nog meer besparing kunt u op dakkapelplaatsenvergelijker.nl dakkapel specialisten vergelijken en flink besparen op de totale offerte.

Besparen op uw dakkapel renovatie

Het is uiteraard ook mogelijk om verbeteringen zoals rolluiken, dubbele beglazing, nieuwe kozijnen of een verholen goot dakkapel aan te laten brengen. Door bijvoorbeeld een kilgoot aan te brengen kan de waterafvoer aanzienlijk verbeteren. De verholen goot beschermt de dakdoorbreking door de perfecte overgang te creëren tussen het dak en de dakkapel. Met rolluiken en dubbel glas verbetert de isolatie van de dakkapel. Nieuwe kozijnen kunnen, net als de vervanging van boeidelen en zijwangen, zorgen voor een nieuwe uitstraling.

Wilt u uw dakkapel laten vernieuwen, maar hier niet teveel voor betalen? Dan kunt u op dakkapelplaatsenvergelijker.nl experts vergelijken en de voordeligste aanbieder in uw regio kiezen. Zo bespaart u tot wel tientallen procenten op de dakkapel renovatie.

Een dakkapel schoonmaken kan ook

Wist u dat een renovatie soms helemaal niet nodig is? Een dakkapel kan er ook versleten uit zien door bijvoorbeeld een dikke laag vuil. Laat in zo’n geval uw dakkapel schoonmaken. Via de onderstaande link leest u hoe u die klus aanpakt.  

https://www.dakkapelplaatsenvergelijker.nl/blog/dakkapel-schoonmaken-prijzen/
3eGolf.nl