3EGolf
Image default
Beauty en verzorging

Littekenproducten voor littekenbehandelingen

Je het besloten om samen met een vriend te gaan kamperen in het bos ver weg van het bekende Nederland. Hoewel je gehoord hebt dat er beren in het bos leven, is de kans heel klein dat je deze ook daadwerkelijk tegenkomt. De tent hebben jullie opgezet en het begint al donker te worden, dus besluiten jullie te gaan slapen. Plotseling schrik je wakker, omdat je geritsel hoort buiten de tent. Zou het toch een beer zijn? Het geritsel klinkt steeds zachter, dus durf je het aan om zachtjes de rits van de tent op een kiertje te zetten. Je zet een voet buiten de tent, maar ziet al niks meer. Je wil je weer omdraaien om de tent in te duiken, maar struikelt over een tak. Au! Je hebt je opengehaald aan de scherpe tak en ziet al snel dat deze wond een litteken zal worden.

Littekens kunnen lelijke plekken worden en daarom heeft Medimast speciale producten ontwikkeld om littekens verminderen. Neem bijvoorbeeld de littekenzalf Newgel+UV, die geschikt is voor alle vormen en maten waarin littekens kunnen voorkomen. Deze siliconengel is bedoeld om te gebruiken in combinatie met het siliconenverband van Medimast en moet dagelijks aangebracht worden op de huid. Wanneer de wond nog niet geheeld is en de hechtingen nog niet verwijderd zijn, is het niet verstandig deze gel te gebruiken. Echter, de gel werkt verbazingwekkend. De littekenzalf vormt zich namelijk tot een tweede huidlaag, die watervast en transparant is. Op die manier vlakt het litteken binnen een paar maanden namelijk af en het verkleint zelfs.

Voor meer informatie over producten voor littekenreductie en de bijbehorende gebruiksaanwijzing kun je het beste de website van Medimast raadplegen. Wacht dus niet langer met het behandelen van je litteken maar neem een kijkje in de webshop van Medimast!

https://medimast.nl/nl/
3eGolf.nl