3EGolf
Image default
Management

Ondernemingsplan laten maken

Als u een bedrijfsplan op eigen houtje wilt schrijven is dat niet zo makkelijk. Op het Internet zijn er vele voorbeelden maar de inhoud en structuur is verre van compleet. Hieronder 5 argumenten waarom het beter is om uw ondernemingsplan door onze advsieurs op maat te laten schrijven:

1. Wij denken met u mee

Wij gaan samen met u brainstormen en weten  vervolgens hoe we uw idee kunnen verwoorden in een rapport. Uw idee kan goed zijn maar enkele zaken kunnen onderbelicht zijn. Onze ervaring na 10 jaar schrijven van plannen leert ons dat er vaak dezelfde fouten voorkomen bij starters: geen omzetcalculatie met marktonderzoek, te optimistische begrotingen etc. Dit lossen wij voor u op. Samen met u schrijven we een uitstekend ondernemingsplan.

2. Profiteer van onze deskundigheid

Omdat het wellicht de eerste keer is dat u een business plan moet schrijven is het niet meteen voor u duidelijk wat er in moet staan. Wij hebben onze eigen vervaardigde templates voor elke industrie. Derhalve kunnen we aan u de juiste vragen  stellen om het plan compleet te maken. Het bedrijfsplan moet bondig zijn: niet te kort maar ook weer niet te langdradig. De bank wil graag to the point een beslissing kunnen nemen, een executive summary is dus standaard in het plan.

3. Uw idee gespiegeld

U kunt mooie plannen hebben maar het is ook belangrijk om rentabiliteit en solvabiliteit goed in het plan weer te geven. De financier vindt eigen vermogen vereist en ook de zekerheid van aflossing van de lening. Daarom werken we met verschillende optimistische en realistische scenario’s. Dit alles wordt verwerkt in de balansen en de exploitatie- en liquiditeitsbegroting.

4. Hogere kans op financiering

Omdat we exact weten op welke punten van het ondernemingsplan de financier een afwjzing of goedkeuring vaststelt, zullen we nadat we uw plan hebben opgeleverd deze nogmaals nalopen om al deze punten scherper te stellen. Het ondernemersplan kunnen we al binnen 6 dagen aan u presenteren zodat u tijdwinst boekt richting financiering.

5. Tijdwinst

Zoals hierboven vermeld krijgt u tijdwinst omdat  onze adviseurs reeds de antwoorden hebben op al uw vragen zodat u niet dagenlang alles zelf hoeft na te gaan op het internet. Slechts het marktonderzoek neemt al uren in beslag, Laat ons al dit werk voor u doen, we kunnen meteen voor u aan de slag.

Belt u ons meteen of stuur ons een mail.

 

https://www.bedrijfsplan-schrijven.nl
3eGolf.nl