3EGolf
Image default
Woningen

Makelaar Veenendaal voor iedereen

Bent u op zoek naar een makelaar in Veenendaal die begrijpt hoe stressvol het kan zijn om een nieuwbouwwoning in Veenendaal te vinden? Dan bent u bij Zonnenberg aan het juiste adres. Wij bewijzen ook graag aan u dat het aan- en verkopen van een woning geen onzekerheid met zich mee hoeft te brengen. Doordat wij ons richten op de verkoop, bent u vrij om uw aandacht te besteden aan de dingen die er meer toe doen. 

Makelaar Veenendaal met enthousiasme

Kiest u voor Zonnenberg Makelaardij als uw makelaar in Veenendaal, dan kiest u voor een makelaar met enthousiasme en passie voor het vak! Wij weten precies wat er allemaal komt kijken bij het aan- of verkopen van een woning en kunnen u dus van A tot Z begeleiden. Dat is de service van Zonnenberg! Niet voor niets hebben wij een gemiddelde score van 9,2 op Funda. Wij hebben een uitgebreid aanbod koopwoningen, waar u als klant uit kunt kiezen. Daarnaast hebben wij een lijst met woningen die binnenkort in de verkoop zullen gaan. Ook daaruit kunt u vaak kiezen. Zo heeft u echt de eerste keus. Onze service bestaat echter niet alleen uit het verkopen van huizen. Bent u bijvoorbeeld nieuwsgierig naar de waarde van uw huis? Dan komen wij graag bij u langs om vrijblijvend advies op maat te geven. 

De eerste slag is een daalder waard

Deze uitdrukking is ook bij u vast bekend. Deze uitdrukking houdt in dat u bij ons een unieke vermelding voor Funda kunt krijgen. Mensen die woningzoekend zijn, kunnen op verschillende manier worden geïnformeerd en zijn dan ook direct in de gelegenheid om te reageren. Daarnaast zorgen wij voor een relevanter publiek door het gebruik van Social Media. 

Het proces

Laat u de verkoop van uw woning aan ons over? Dan beginnen wij met een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Na deze waardebepaling gaan wij over op de presentatie van uw woning en activiteit op Social Media. Zo vinden wij de juiste doelgroep voor uw woning. Hebben wij de juiste doelgroep gevonden, dan gaan wij verder met het rondleiden van potentiële kopers. Wij bieden actieve ondersteuning bij het voeren van onderhandelingen en stellen graag de koopakte op. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op via onze website.

3eGolf.nl