3EGolf
Image default
Verbouwen

Meer dan 40 jaar gespecialiseerd in dakwerken

Een lekkend dak is heel hinderlijk. Tijdig je dak laten nakijken, herstellen of vervangen is dan ook aangewezen. Voorkomen is beter dan genezen, dat staat vast. Bij Camee bvba zijn we alvast meer dan 40 jaar gespecialiseerd in dakwerken. Zij staan u dan ook met raad en daad bij en zorgen voor een vakkundige herstelling van uw dak.

 

Hellende en platte daken

Of u over een hellend of plat dak beschikt maakt de ervaren specialisten in dakwerken van Camee bvba niet uit. Beide daken hebben geen geheimen voor hen. Dat uw dak bij Camee bvba in goede handen is, blijkt uit het feit dat ze maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie geven. Renoveren, isoleren of herstellen? Reken maar op de expertise in dakwerken van Camee.

 

De specialist in platte daken

Roofings krijgen het vaak zwaar te verduren. Tijdig opteren voor een herstelling is dan ook aangewezen. Voor deze dakwerken biedt Camee bvba de oplossing. Wij maken immers gebruik van het kwalitatieve ‘Icopal’. Dit label staat bekend om zijn sterke rek- en krimpfunctie en bovendien is deze ook UV-bestendig. Uw dak is bestendig tegen alle weersomstandigheden, een groot voordeel in België.

Waarvoor u op Camee bvba kan rekenen? Met plezier vervangen we koperen of zinken goten, maar ook overzetdaken hebben voor ons geen geheimen. Voor al deze dakwerken hoeven we zelfs uw oude dak niet af te breken. Met het innovatieve DECRA-systeem is het plaatsen van een overzetdak voor ons een fluitje van een cent.

Maar daar stopt het niet. Ook lichtkoepels en Velux ramen plaatsen we vakkundig in een mum van tijd. Wenst u een waterdichte oplossingen, bel dan maar naar Camee bvba.

 

https://www.camee.be/nl/totaalconcepten/dakwerken/

Gerelateerde artikelen

Waarom je een schilder uit Wassenaar moet inhuren

Een vloerverwarming laten leggen kan op verschillende manieren

Een glasheldere offerte op maat voor jouw nieuwe ramen

3eGolf.nl