3EGolf
Image default
Electronica en Computers

Met een goede activity tracker de golfbaan in

Welke afstand leg je nu eigenlijk af tijdens het golfen?

Wanneer je regelmatig aan het golfen bent heb je jezelf zeker wel eens de vraag gesteld hoeveel kilometer je nu hebt gelopen. Het is vaak sterk afhankelijk van de lengte van de holes maar natuurlijk ook van hoe goed of slecht je speelt. Veel golfers lopen veel meer dan ze in eerste instantie zouden denken. Maar hoe kun je nu precies weten wat je echt gelopen hebt? Veel mensen hebben hier alles al voor bij zich want de meeste beste activity trackers van 2019 houden precies bij hoeveel stappen, meters en of waar exact je hebt gewandeld. Handig dus om eens te vergelijken met je golfvrienden. Maar bovendien ook gewoon leuk om te zien hoe je exact hebt gewandeld tijdens het golfspel.

Maar welke activity tracker moet je dan kopen?

Heb je nog geen activity tracker dan is het zeker leuk om er een om je pols te dragen tijdens het golfen of zelfs de gehele dag. Een activity tracker geeft een heel goed beeld van je dagelijkse activiteiten door verschillende sensoren. Zo is er een stappenteller die iedere stap die je dagelijks zet meet. Ook kun je met de betere activity trackers een GPS ondersteuning krijgen die dan ook de exacte locaties van je daglijkse wandelingen kan bijhouden. Leuk als je op Google Maps wilt bekijken waar je allemaal gewandelt hebt. Maar ook trappen, afstand en snelheid zijn onderdeel van de metingen van een een goede activity tracker. Bij aanschaf is het belangrijk om een betrouwbaar model te kiezen met goede sensoren. Sommige activity tracker beschikken zelfs over een hartslagmeter door polssensoren en op deze manier krijg je precies je hartslagritme in beeld.

Sporten kan ook

Wanneer je gaat sporten is de activity tracker natuurlijk helemaal ideaal aangezien je ook bij het hardlopen direct je training kunt beginnen en met de hartslagmeter direct op het goede tempo kan trainen. Maar ook kun je fietsen, mountainbiken, zwemmen of schaatsen met een activity tracker. Met een APP die per merk vaak op je telefoon is te installeren krijg je nog meer mogelijkheden waardoor trainingsschema’s of zelfs slaapritme kan worden genalyseerd. Een activity tracker is dus een handig horloge waar je alle dagelijkse activiteiten kunt monitoren. Meer weten kijk gerust even op de website van 10Monsters.nl.

3eGolf.nl