3EGolf
Image default
Dienstverlening

Wilt u een beursstand huren voor uw bedrijf?

U staat binnenkort op een evenement of een beurs en u wilt graag een beursstand huren voor uw bedrijf? Dat is een goede keus. Door het ontwerpen en opbouwen van de stand uit te besteden, bespaart u veel tijd en geld. Bovendien bent u verzekerd van een unieke beursstand die helemaal aan uw wensen voldoet.

Opvallende en professionele stands

Een beursstand moet opvallen en een professionele uitstralingen hebben. Het is van belang dat uw stand in het oog springt en dat uw merk of uw product duidelijk wordt neergezet. Dat lijkt misschien onwaarschijnlijk bij een gehuurde stand, maar dat hoeft niet zo te zijn. Vaak is het mogelijk om een gepersonaliseerde design stand te huren die helemaal aan uw wensen voldoet. Bijvoorbeeld de stands van Outstand. Daar kunt u een beursstand huren die speciaal voor u ontworpen wordt. U kunt kiezen voor een standaard stand en die volledig laten personaliseren. Ook is het mogelijk een volledig unieke stand te laten ontwerpen. De stand wordt ook voor u gerealiseerd. Zo voelt u zich thuis in uw stand en bent u verzekerd van een succesvolle beursdag. Al uw tijd kunt u besteden aan uw klanten.

Laat u werk uit handen nemen

Het grootste deel van het werk wordt door hen gedaan. U bepaalt in een brainstormsessie met de ontwerpers hoe de beursstand die u gaat huren eruit moet komen zien en zij gaan voor u aan de slag. Daarna is het alleen nog een kwestie van akkoord gaan met het juiste ontwerp. De stand wordt voor u gemaakt en opgebouwd. U hebt er verder geen omkijken meer naar kunt zich zorgeloos richten op de beurs.

Eigen stand anders inrichten

Maar ook voor het uitbouwen of opnieuw inrichten van een eigen stand kunt u materialen huren. Zo kunt u uw eigen stand betaalbaar een frisse nieuwe uitstraling geven. U ziet: aan huren zitten alleen maar voordelen.

https://outstand.nl
3eGolf.nl