3EGolf
Image default
Bedrijven

Minderen met beeldschermen

Het is inmiddels zo normaal geworden, om alles maar te bekijken op een beeldscherm. Dat is jammer. Wat je ook ziet, is dat mensen mede bij veel beeldschermgebruik, zich steeds minder bewust zijn van de omgeving.

De tekeningen waarbij hele massa’s mensen verzonken in het beeldscherm van de mobiel over straat lopen, heb je hoogstwaarschijnlijk wel gezien. Graag geloven wij, dat wijzelf de uitzondering op de regel zijn. Maar is dat wel zo? Hoe onafhankelijk ben jij van jouw beeldscherm? Test het eens uit en ga eens een half jaar minderen.

Paniek!

Sloeg jou de paniek toe, toen je las ‘een half jaar minderen’? Dan heb je dikke kans dat jij aan jouw beeldscherm verslaafd bent. In dit geval is het helemaal zonde, als je de uitdaging van een half jaar minderen niet aangaat.

Maak het concreet

Minderen is allesbehalve concreet. Het is dus ook belangrijk dat je weet: hoeveel jij nu gebruik maakt van jouw beeldschermen, waarvoor je dit doet en hoe lang je dit doet. Heb je hier geen inzicht in? Maak dan gebruik van apps om jouw gedrag te monitoren. Stel vervolgens regels in. Wat wil je minderen en hoeveel wil je daarin minderen? Maak het concreet.

Terugval en Canal Digitaal opzeggen via 123opzeggen

Het is moeilijk om te beginnen met minderen. Ook is het moeilijk om het vol te houden. Merk je, dat je toch te vaak bezwijkt? Dan kun je hardere maatregelen voor jezelf inschakelen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een app, die na zoveel tijd social media gebruik, jouw social media blokkeert. Zo bescherm jij jezelf.

Ook een goed werkende maatregel, is om te kiezen voor Canal Digitaal opzeggen via 123opzeggen. Met Canal Digitaal opzeggen via 123 opzeggen, zorg je ervoor dat het beeldschermen minder leuk is. Nog een voordeel van Canal Digitaal opzeggen via 123opzeggen, is dat je zo geld bespaart. Een mooie bijkomstigheid dus als je gaat minderen met het gebruik van beeldschermen.

Boek lezen

We zijn het bijna vergeten, lijkt het soms. Er is met al die beeldschermen veel minder rust voor zoiets als een boek lezen. Terwijl een boek lezen, voor voldoening en een fijne rust zorgt. Het stimuleert ook jouw hersenen op een positieve manier. Dus verveel jij jezelf als je mindert met beeldschermgebruik? Ga dan eens een boek lezen.

Gerelateerde artikelen

Geen ongewenste haargroei meer? Alegria Body Care biedt definitief ontharen

Wat moet u weten over Digital Agencies

Kies voor professioneel meubels laten reinigen door Furniture Cleaning Service

3eGolf.nl