3EGolf
Image default
Dienstverlening

Naambordjes koopt u online bij de Naambordensite

Een online winkel voor alle soorten naambordjes is de Naambordensite. De collectie naamborden van de Naambordensite is enorm uitgebreid. Er zijn al bordjes te bestellen vanaf Euro 4,95! Of u nu kiest voor een bordje met alleen een huisnummer erop of voor een bord met de namen van het gezin, uw woning ziet er extra mooi uit met een mooi naambord naast de voordeur.

Bij de Naambordensite valt er zeer veel te kiezen. Het materiaal, het lettertype, de grootte van het bord, de kleur, u kunt het allemaal zelf bepalen. En wilt u net even iets anders en kunt u datgene waar u naar op zoek bent niet vinden? Niet getreurd! De Naambordensite heeft de mogelijkheid om een naambord helemaal zelf te ontwerpen. Het ontwerpen van uw naambord kunt u zelf online doen via de editor. Komt u er toch niet helemaal zelf uit of wilt u advies over het zelf ontwerpen van een naambord? De medewerkers van de Naambordensite staan altijd voor u klaar om u te helpen. Telefonisch is de Naambordensite bereikbaar op nummer 0251-241364. U kunt ook altijd een mail sturen naar info@ denaambordensite. nl.

Verzenden van de naamborden is meestal gratis

De verzending van de meeste borden is gratis. Op enkele grote of zware borden, zoals uithangborden, worden verzendkosten tot Euro 3,95 gevraagd. Wanneer er verzendkosten worden gevraagd betaald u deze per bestelling. Dus of u nu 1 bord of meerdere borden besteld, de verzendkosten blijven hetzelfde. Wanneer u dit wilt mag u natuurlijk uw bestelling ook zelf op komen halen. De naambordenwinkel van de Naambordensite bevindt zich in Heemskerk, in Noord-Holland.

Handgeschilderde tekst of afbeelding? Dat kan!

Wilt u de tekst op uw naambord handgeschilderd hebben? Ook dit behoort tot de mogelijkheden bij de Naambordensite! De schilder gaat graag voor u aan de slag. Ook een geschilderde afbeelding wordt door de schilder op uw naambord gemaakt. Een geschilderde afbeelding of handgeschilderde tekst staat erg mooi op bijvoorbeeld een houten naambordje. Neem zeker eens een kijkje bij de Naambordensite en bestel uw perfecte naambord!

https://www.denaambordensite.nl/
3eGolf.nl