3EGolf
Image default
Electronica en Computers

Online inkt bestellen voor jouw printer

Vind je het ook zo vervelend om net als je iets belangrijks moet uitprinten erachter te komen dat je inkt op is? Printerinkt kun je vaak niet overal kopen, dus even naar de dichtstbijzijnde supermarkt rennen om inkt te halen is geen optie. Wat je wel kunt doen is je printer inkt online bestellen. Je kunt natuurlijk de cartridges bestellen van het merk van jouw printer, maar die zijn bepaald niet goedkoop. Nu kun je online verschillende alternatieven vinden voor het bestellen van inkt. Met printer cartridges van het printer merk weet je zeker dat ze goed zullen functioneren, maar hoe weet je of de goedkopere cartridges ook goed werken? Hieronder kun je lezen waar moet je allemaal op letten als je online inkt wil gaan bestellen voor jouw printer.

Zit er garantie op merkloze printercartridges?

Een van de punten waarop je een kwalitatieve goedkope aanbieder van printer cartridges kunt onderscheiden van hun minder goede concurrentie is of ze garantie bieden op hun producten. Als het bedrijf garantie biedt op de printer cartridges zijn ze overtuigd van de kwaliteit en staan ze garant dat je een deugdelijk product bij ze koopt.

Zijn de merkloze printer cartridges getest volgens de ISO-14000 en ISO-9901 normen?

Nog een goede graadmeter is of de printer cartridges zijn getest volgens de ISO-14000 en ISO-9901 normen. ISO-14000 gaat over internationale milieu standaarden en normen, en ISO-9901 heeft betrekking op kwaliteitsmanagement. Als de printercartridges aan deze normen voldoen betekent dit dat het bedrijf vrijwillig zijn producten aan deze testen heeft onderworpen en de normen naleeft, wat jou de garantie geeft dat je goede cartridges koopt voor je printer.

Heeft de webshop voor merkloze cartridges een goede helpdesk?

Nog een indicatie van een betrouwbare webshop waar je printer cartridges kunt kopen is de aanwezigheid van een helpdesk. Een helpdesk die je kan informeren wat de juiste cartridge is voor jouw printer en je adequaat kan helpen wanneer je andere vragen of problemen hebt met je cartridges getuigt van een professioneel bedrijf wat graag een goed product levert aan zijn klanten. Heeft een bedrijf waar je online cartridges voor printers kunt bestellen geen helpdesk, dan kun je maar beter ergens anders naartoe gaan. 

Wat zeggen de reviews over het bedrijf waar je merkloze printercartridges wil kopen?

Als laatste kun je ook kijken wat anderen vinden van het bedrijf en de kwaliteit van de printer cartridges. Als de reviews overwegend positief zijn, dan geeft dat aan dat er veel mensen zijn die naar tevredenheid bij dit bedrijf merkloze cartridges hebben gekocht voor hun printer.

Als het bedrijf waar je printer cartridges wilt gaan bestellen en de cartridges zelf aan de bovenstaand punten voldoen, dan kun je erop vertrouwen dat je een goed product in huis haalt.

3eGolf.nl