3EGolf
Image default
Aanbiedingen

Op deze manier verpak je het leukste een cadeautje

Als je iemand gaat verrassen met een mooi cadeautje, is het natuurlijk extra leuk om deze feestelijk in te pakken. Dit kun je natuurlijk doen met cadeaupapier. Maar wil je er echt iets bijzonders van maken? Dan kun je het beste de volgende stappen volgen. Ben je benieuwd? Lees dan verder en kom erachter!

Stap 1: kies een cadeauzakje

Je kunt een cadeautje met cadeaupapier inpakken, maar vaak is dat een lastige opgave. Veel producten hebben een ronde vorm, waardoor het inpakpapier niet mooi om het product heen valt. Bij een cadeauzakje heb je daar geen last van. Een cadeauzakje is een papieren zakje met een blokbodem, waardoor het zakje rechtop blijft staan. Je hoeft dus enkel het product in het zakje te stoppen. 

Stap 2: kies een sticker

Het cadeauzakje kun je natuurlijk dichtmaken met een plakbandje, maar dat is zonde van het geheel. Als je het cadeautje echt af wilt maken, kun je beter kiezen voor een mooie sluitsticker. Je kunt gaan voor een variant met een tekst, zoals gefeliciteerd. Of je kiest er een met een figuurtje erop. 

Stap 3: kies een lint

Als je een mooi zakje en een leuke sticker hebt uitgezocht, kun je het cadeautje nog afmaken met een mooi lint. Een lint maakt een cadeauverpakking nog feestelijker. Je kunt kiezen voor een dun, glimmend lint die je kunt krullen. Maar als je er een luxe cadeautje van wilt maken, kun je het beste gaan voor een dik satijnen lint. Deze kun je om het cadeautje heen strikken. 

Ga aan de slag!

Nu je weet hoe je een cadeau mooi kunt inpakken, kun je aan de slag gaan! Het materiaal is gemakkelijk online te bestellen op Rotim.nl. Hier vind je een breed assortiment aan geschenkverpakkingen van Rotimshop.

 

https://www.rotimshop.nl/
3eGolf.nl